Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 5:22 pm American Dad - Ogólnie
Jestem pod wrażeniem "nowego" forum. Te kolory, to logo, te zmiany są na plus.
W tym temacie rozpoczynamy ogólną dyskusję na temat American Dad.
Serial ten poznałem w 2007 roku, od razu podbił moje serce. Przygody Stana zwłaszcza
w pierwszych sezonach były życiowe i w przeciwieństwie do Family Guy nie odbiegały
za bardzo od "normalności". Każdy sezon trzyma dobry, równy poziom. Zdarzają się
epizody kapitalne, jak ten kiedy tytułowy amerykański tatuś postanowił w okoliczności wyjazdu jego małżonki wyszaleć się za wszystkie lata, ale również są odcinki dość przeciętne, które
nic specjalnego nie wnoszą. Oczywiście większość przygód Stana jest naprawdę dobra dlatego
każdy kto zna i lubi Głowę Rodziny może spróbować oglądać serial.
zgodzę się z tobą Wole o wiele bardziej AD niż FG Jest i mnie na 3 miejscu pod względem seriali animowanyc
1. Simpsonowie
2. Futurama
3. American Dad
4. South Park
5. Pan Gryffin i spółka
`
Uwielbiam Rogera i jego przebieranki oraz Clause`a za całokształt =D
Nie wiem czy nikt nie zauważył, czy po prostu jest tu tak drętwo, że nikomu się nie chce pisać (albo to ja słabo czytam) ale od poniedziałku na Canal+ American Dad zastąpił Simpsonów. Cieszę się z tego bardzo, ponieważ nie wiem ile razy można było ich powtarzać AD oglądam od 1 odcinka i jest to moje pierwsze zetknięcie z tym serialem. Kiedyś widziałem urywki ale teraz oglądam codziennie i mam nadzieję, że zostanie wyemitowana całość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum