The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: american, dad, ogolnie

American Dad - Ogólnie
Autor Wiadomość
Bibi  
Lisa

Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 5:22 pm   American Dad - Ogólnie

Jestem pod wrażeniem "nowego" forum. Te kolory, to logo, te zmiany są na plus.
W tym temacie rozpoczynamy ogólną dyskusję na temat American Dad.
Serial ten poznałem w 2007 roku, od razu podbił moje serce. Przygody Stana zwłaszcza
w pierwszych sezonach były życiowe i w przeciwieństwie do Family Guy nie odbiegały
za bardzo od "normalności". Każdy sezon trzyma dobry, równy poziom. Zdarzają się
epizody kapitalne, jak ten kiedy tytułowy amerykański tatuś postanowił w okoliczności wyjazdu jego małżonki wyszaleć się za wszystkie lata, ale również są odcinki dość przeciętne, które
nic specjalnego nie wnoszą. Oczywiście większość przygód Stana jest naprawdę dobra dlatego
każdy kto zna i lubi Głowę Rodziny może spróbować oglądać serial.

Peg  
Maggie

Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 6:08 pm   

zgodzę się z tobą :D Wole o wiele bardziej AD niż FG :) Jest i mnie na 3 miejscu pod względem seriali animowanyc

1. Simpsonowie
2. Futurama
3. American Dad
4. South Park
5. Pan Gryffin i spółka
`
Uwielbiam Rogera i jego przebieranki oraz Clause`a za całokształt =D

m@rcin  
Grampa

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 2:08 pm   

Nie wiem czy nikt nie zauważył, czy po prostu jest tu tak drętwo, że nikomu się nie chce pisać (albo to ja słabo czytam) ale od poniedziałku na Canal+ American Dad zastąpił Simpsonów. Cieszę się z tego bardzo, ponieważ nie wiem ile razy można było ich powtarzać ;) AD oglądam od 1 odcinka i jest to moje pierwsze zetknięcie z tym serialem. Kiedyś widziałem urywki ale teraz oglądam codziennie i mam nadzieję, że zostanie wyemitowana całość.

_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 2:30 pm   

Jest tu tak drętwo :wink:

Nie mam Canal+, nie lubię oglądać z lektorem, więc dla mnie to jakaś super wiadomość nie jest :P

Ale ogólnie serial przyjemny, więc zachęcam do oglądania, szczególnie dla Rogera :D

Odpowiedz do tematu