Wysłany: Pon Mar 23, 2009 9:34 pm ANKIETA: II Banner wielkanocny The Simpsons
Przypominam: NIE GłOSUJEMY NA SWOJE PRACE!
Będzie dyskwalifikacja! i proszę też by do mnie nie pisać potem PW, że wam się numerki pomyliły i miał być głos oddany na pracę niżej, ok?
A może moderatorzy przesunęli by skrót do tej strony na stronę główną nad artykuł z żartem z 1.04?? Od razu rzucało by się w oczy i może zwiększyło by trochę liczbę głosów??
O widzę, że banner wielkanocny już się pojawił na stronie.
No to szczerze gratuluję zwycięzcy(ktokolwiek to jest ), no i pragnę dodać iż głosowałem właśnie na tą pracę! Choć początkowo wahałem się pomiędzy nią a pracą nr 5(która widzę, że nie zdobyła żadnego głosu...).
O a tak przy okazji: pomyślałem sobie, aby ożywić nieco również pozostałe style forum i na nich również zamieścić banery wielkanocne, ale nie te same co na stylu żółtym. Proponuję dać tak dla odmiany inne, najlepiej te które zajęły 2 i 3 miejsce w głosowniu.
Co Wy na to?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum