Rozumiem, że już można komentować prace i przyznawać się kto na co głosował?
Jeśli tak no to pozwolę oznajmić iż jestem jedną z tych 38 osób które zagłosowały na zwycięską pracę. (Ciekawe jak to się dzieje, że któryś raz z kolei udaje mi się zagłosować na zwycięzcę... ). Wg mnie to właśnie tutaj są najodpowiedniej dobrane proporcje halloweenowo-jesienne. Tak akurat pół na pół - lewa strona halloweenowa, prawa jesienna.
Pierwsza praca jest zbyt halloweenowa i jesiennych elementów to tam prawie nie widać. Zbyt bardzo naładowana jest tymi simpsonowymi postaciami a i niektóre postaci w tych samych kostiumach powtarzają się.
Druga praca IMO najsłabsza niestety(bez urazy dla mist'a ). Dużym minusem jest tu wg mnie błękitne niebo, które mnie osobiście wogóle się z jesienią nie kojarzy.
O trzeciej pracy już się wypowiedziałem, więc przejdę od razu do czwartej - z początku sam chciałem na nią zagłosować, ale uznałem, że zbyt mało się na niej dzieje i jest za bardzo jesienna, a z elementów halloweenowych mamy tutaj tylko jedną dynię i nic więcej.
To tyle ode mnie.
I jeszcze raz gratuluję zwycięzcy. Zasłużyłeś sobie.
Druga praca moim zdaniem była trochę dziwnie wyglądająca (bez urazy) z tą czernią kontrastującą z tym błękitem. No i ten napis www.thesimpsons.pl tak trochę nieestetyczne wyglądał na tle tych chmurek i nieba
Praca numer cztery miała natomiast za dużo elementów jesiennych (bardzo dużo liści).
Wielkie gratulacje Mokujin,
PS. Shaggy, co za postać jest na twoim avatarze i w podpisie?
Zauważyłem(lecz dopiero teraz!) pewną malutką wadę na zwycięskim bannerze. Mianowicie to napisy są na nim jakieś takie nieostre i widać delikatnie rozpikselowania, no ale to szczegół. Baner ogólnie dobrze się prezentuje na stronie i mnie to drobne uchybienie nie przeszkadza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum