Wysłany: Sro Mar 17, 2010 12:05 am ANKIETA: pokaż się Simpsonowo!
Kochani dostałam łącznie 4 prace.
Oto one (kolejność dowolna). Na zagłosowanie mamy 7 dni!
Przypominam, że nie wolno głosować na swoją pracę Powodzenia!
1#
2#
Możecie również dzielić się opiniami poniżej (bez wskazywania na kogo się zagłosowało), ale autorów proszę by się nie ujawniali na razie
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 12:24 am
no napisałam że możecie się dzielić opiniami, tylko raczej nie pisać coś w stylu "najbardziej podoba mi się X" (bo wtedy wiadomo na którą kto zagłosował)
Jeżeli już to zrobić to jak MNDT, czyli ocenić każdą by każdy miał tzw feedback, czyli ocenę
Wiek: 22 Dołączył: 26 Lut 2010 Posty: 253 Skąd: Springfield
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 12:47 am
#1 - genialny pomysł, dobre wykonanie (musiało to trochę zająć)
#2 - dobre odwzorowanie, ale jakoś mi nie przypadło do gustu
#3 - liczyłbym na trochę lepsze odwzorowanie
#4 - cieeeekawwyyy pomysł
Johnny B., a od kiedy można opisywać prace w trakcie trwania ankiety? Przecież to zawsze było zabronione i dozwolone po roztrzygnięciu konkursu? Jaki to ma sens jak ludzie piszą publicznie o pracach i sugerują odpowiedź?
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 2:59 am
prac jest tylko 4 i jest to inny rodzaj niż zwykle i nikt nie podaje swojej opcji, więc gdzie problem? A tak to przynajmniej wiedzą już teraz co i jak, bo potem połowa co miała nie napiszę bo później się już im nie będzie chciało.
Ale jeśli jesteś tak przeciwny temu i nie będziesz mógł spać w nocy (żartuje!), to mogę te wszystkie komentarze wykasować
poza tym czasy się zmieniają może pora zmienić kilka zasad niepisanych
nie chodzi patrzenie na banner i kunszt photoshopowy tylko i zabawę i śmiechy chichy, czemu nie mogą wyrazić swoją zdania na temat wszystkich prac
Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 10:05 am
Cytat:
Johnny B., a od kiedy można opisywać prace w trakcie trwania ankiety? Przecież to zawsze było zabronione i dozwolone po roztrzygnięciu konkursu? Jaki to ma sens jak ludzie piszą publicznie o pracach i sugerują odpowiedź?
Co to za posty są wyżej?
Tomek co sie czepiasz Johnny B. ma wolna reke bo jej broszką są konkursy:) Nowa administracja, nowe zasady , nowa wizja trzy proste zdania
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 1:24 pm
wydaje mi się że wiem kto robił 3 prace xD
1 dość ciekawa, duży + za fryz
2 chyba najbardziej podobne do "realnej" postaci
3 za chudy jesteś
4 jakoś mi do gustu nie przypadło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum