Wiek: 17 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 10:47 pm
Chodziło mi o to, jakimi zachowaniami pokazuję to pedalstwo. Tylko posturą, czy może do takiego zdania skłonił Cię jakiś odcinek, w którym został przedstawiony w takim świetle?
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 11:10 pm
Eee... no właśnie. Wszystkich odcinków Simpsonów nie widziałem (parę sezonów mam do nadrobienia, może kiedyś je obejrzę ), ale w żadnych z nich nie było niczego, co by sugerowało, że Apu jest "pedałkiem". Może chodzi ci o jego akcent?
Też czasem miałem takie wrażenie... Ale z drugiej strony to hindus więc pod tym względem jest zrozumiałe. Kiedyś mnie denerwował ale polubiłem go gdy polubiłem Hanka Azarię
Całkiem dobra postać czasem mnie nudzi jak jest z nim dłuższy odcinek ale podoba mi się w krótszych scenach jak napada na niego Snake lub podaje ceny towarów i zmienia ich termin
ogólnie daje 8/10
Dobry gościu ale coś chyba za dużo go w serialu. jakby był murzynem to byłoby lepiej bo ja wole zdecydowanie ciemniejsze karnacje niż jego. a najlepiej to jakby był krzyżówką murzyna z chińczykiem czyli zambosem bo taki ludzi na świecie to jest jak na lekarstwo.
8/10
_________________ http://bukomiks.blogspot.com/ - serdecznie zapraszam na mojego bloga z komiksami
aporpos: PRZEKLINANIE JEST FAJNE!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum