Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 755 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Sro Kwi 01, 2009 6:01 pm żart prima aprilisowy: Koniec The Simpsons ?
Oczywiście żartem prima aprilisowym była informacja o zakończeniu prac nad serialem i o możliwości dostania filmu The Simpsons Movie za darmo ... Informacja poniższej treści to tylko prima aprilisowy żart :
Cytat:
Z ostatniej chwili !
Drodzy forumowicze forum thesimpsons.pl mamy dla was dwie wiadomości: złą i dobrą. Zacznijmy najpierw od tej złej. Niepokojące wieści pochodzą z USA. Matt Groening twórca naszej ukochanej "żółtej" rodzinki, zapowiedział zakończenie prac nad serialem. Jest to dla nas fanów ogromny szok jednak decyzja nie została jeszcze podjęta w 100 %. Czekamy na kolejne informacje. Natomiast jedyną dobrą wiadomością jaką dzisiaj dla was mamy to ... UWAGA ! Możliwość dostania filmu The Simpsons Movie ZA DARMO ! Jak to zrobić ? Wystarczy śledzić kolejne newsy w których podamy stronę pod którą wysyłamy emaila z naszym adresem domowym i czekamy już tylko na listonosza.
Już rano czytałem w internecie te pogłoski o końcu Simpsonów ale wstrzymywałem się z pisaniem tego na forum. Na amerykańskich portalach aż huczy od tego. Cóż jedynie przyjdzie nam cieszyć się darmowym filmem
A mnie się wydaje, że to chyba jednak primaaprilisowy dżołk z tym info o zakończeniu prac nad serialem.
Wnioskuję to po tym, że ares nie podał żadnego źródła tej informacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum