Jeśli lubisz takie rzeczy to był jeszcze odcinek 06x07 The Simpsons Already Did It, gdzie było sporo nawiązań do żółtej rodzinki - jeden koleś chciał zawładnąć miastem i m.in. próbował zasłonić słońce tak jak mr. Burns oraz odciął głowę jakiemuś pomnikowi jak Bart. Potem zwariował i wszystkich widział jako bohaterów serialu. Jednak tym razem linka do torrenta niestety nie zarzucę.
Wysłany: Pią Kwi 14, 2006 8:56 pm
Co do odcinka to w bardzo malo cenzuralny sposob przedstawili barta no ale taka już jest ta kreskówka
Qba1500 [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 17, 2006 7:02 pm
Jesłi macie zamiar oglądać "South Park [10x04] Cartoon Wars II" to ściągnijci obydwie części....bo niewypada oglądać tylko po to żeby zobaczyć tam Barta.....a swoją drogą ja uważąm SP za bardzo dobry serial,może nie jest tak ambitny jak The Simpsons....ale ma coś w sobie i jest w prost naładowany hoomorem nawet ja mimo smutnej przysposobności potrafię sie przy nim zaśmiac dobar koncze bo offtopa poniekad robie(to przez to że dopiero zaczynam na tym forum i sie nienaklikałem.
srj [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 7:09 pm
Vinci napisał/a:
Jeśli lubisz takie rzeczy to był jeszcze odcinek 06x07 The Simpsons Already Did It, gdzie było sporo nawiązań do żółtej rodzinki - jeden koleś chciał zawładnąć miastem i m.in. próbował zasłonić słońce tak jak mr. Burns oraz odciął głowę jakiemuś pomnikowi jak Bart. Potem zwariował i wszystkich widział jako bohaterów serialu. Jednak tym razem linka do torrenta niestety nie zarzucę.
taaak tez polecam ten odcinek,fenomenalny wg mnie ; d
i jaka puenta->wszystko co da sie wymyslic bylo juz w the simpsons;]
El_Barto [Usunięty]
Wysłany: Wto Sie 29, 2006 6:07 pm
Ale warto poświęcić czas nawet jeśli nie jest się zagorzałym fanem South Park'a ?
srj [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 8:15 pm
El_Barto napisał/a:
Ale warto poświęcić czas nawet jeśli nie jest się zagorzałym fanem South Park'a ?
no szkoda ci tych glupich 20 min;)?
warto
El_Barto [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 9:28 pm
No właśnie nie wiem... Na zwykły South Park, by było, ale może w końcu się przemogę i obejrzę, jeśli warto...
Adi.1989 [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 03, 2006 3:20 pm
El_Barto napisał/a:
No właśnie nie wiem... Na zwykły South Park, by było, ale może w końcu się przemogę i obejrzę, jeśli warto...
Moim zdaniem warto poświęcić czas na te dwa odcinki. Nie jestem wielkim fanem SP, ale odcinki mi się podobały i nie żałowałem, że obejżałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum