The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: aka, aka, bee, beesuit, bumble, czowiek, man, man, pszczoa

Bee-suit man aka Bumble Bee man aka Cz?owiek Pszczo?a

Jak oceniasz t? postać?
1
2%
 2%  [ 1 ]
2
2%
 2%  [ 1 ]
3
2%
 2%  [ 1 ]
4
8%
 8%  [ 3 ]
5
18%
 18%  [ 7 ]
6
8%
 8%  [ 3 ]
7
10%
 10%  [ 4 ]
8
16%
 16%  [ 6 ]
9
8%
 8%  [ 3 ]
10
21%
 21%  [ 8 ]
Głosowań: 37
Wszystkich Głosów: 37

Autor Wiadomość
emsie
[Usunięty]

Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 5:48 pm   Bee-suit man aka Bumble Bee man aka Cz?owiek Pszczo?a

Głos: Hank Azaria

Jest bohaterem hiszpańskiego sitcomu, w którym spotykają go "bolesne" ale jakże zabawne nieszczęście. Jego ojczystym językiem zdaje się być hiszpański jednak w odcinku, w którym zastąpił Kenta Brockman'a pokazał, iż jest świetnie władającym angielszczyzną prezenterem-dziennikarzem. Pojawił się w Hiperprodukcji Mr. Burnsa "A Burns for all Seasons" (nawiązanie do klasyki kina z 66 roku "A man for all Season") w odcinku Star is Burns 6x18.

Miejsce urodzenia: Meksyk
Miejsce zamieszkania: Springfield 939
Stan cywilny: Rozwiedziony

Kilka innych jego powiedzonek:

Ay, Dios no me Ama!
Viva la revolucion!
No es Bueno!
Ay, ay, ay! No me gusta! Ay, es grande!
Ay, chihuahua! Whoa, whoa, whoa

BumbleBee Man.jpg
Plik ściągnięto 2249 raz(y) 10.69 KB

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 7:08 pm   

Ja jakoś nie widzę w tej postaci nic śmiesznego. Może dlatego, że nie znam ani słowa po hiszpańsku :P . Z drugiej strony jednak zupełnie mi nie przeszkadza. Daję jej więc 5/10.

blue_teddy  
Grampa

Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 11:20 am   

Też mnie nie bawi ta postać, ale zawsze jakieś urozmaicenie :)
mozna by jeszcze dodac ze ma psa chihuahua, i pierwsza stacja w jakiej wystepowal to byla Channel Ocho

dLg
[Usunięty]

Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 12:33 pm   

Moim zdaniem jest cudowna! :D A mistrzostwo było w 22shortfilmsblabla kiedy opowiadał swój cały dzień :) Znakomite
10/10

emsie napisał/a:
Osobiście uwielbiam Człowieka Pszczołe a jego skecz, w którym wykrzykuje "Ay, ay, ay! Es Homer Simpson. Me ha molestado! Oh! " jest wg mnie jednym z najlepszych w histori serialu:):)
A w którym to było odcinku??

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 12:47 pm   

To było w [06x09] Homer Badman

emsie
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 1:53 pm   

Nie moge się powstrzymać przed dodaniem kolejnego genialnego cytatu: "ay ay ay es senior Dinggg doooooong" :D :D i jak nie kochać Człowieka Pszczoły ??:):) @dLg widze że też jesteś jego fanem hehe:):):) tak na marginesie ten cytat jest z odcinka 10x17 maximum homerdrive:):)

Raq  
Grampa

Wysłany: Nie Kwi 30, 2006 10:35 pm   

Tak jak pisze And-Or...jest mi obojetny ani nie darze symapatja ani nie lubie....dokładnie 5/10....

emsie
[Usunięty]

Wysłany: Sro Maj 10, 2006 11:23 am   

Kurcze no !! jak Czlowiek pszczola moze byc wam obojetny ??!!:P:P przeciez ta postac powinna byc w kazdym odcinku .. jej punche sa nie do pobicia ... a w ostatnim odcinku mel duff man admiral :P :P i czlowiek pszczola w scenie klutni o wisnie pobili mistrzostwo swiata ... moge bez cienia watpliwosi powiedziec ze ten skecz wszedl do pierwszej 10 najlepszych skeczy z the simpsons jak dla mnie ... oczywiscie czlowiek psczola byl tylko tlem ale ... jakaz to przyjemnosc byc kogutem na plecach bee mana :D :D:D hehe :D :D pzdr :D :D ... oczywiscie z drugoplanowych postaci a anwet 3cio to jest moj ulubiony bohater:D:D stad moje czeste wystapienia w tym poscie :D :D:D

dLg
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 11, 2006 3:22 pm   

Cudowny był gag w jednym z ostatnich odcinków, kiedy Homerowi udało się dzieki tyłowi swojej głowy rozreklamować niebieskie dzinsy, a na dowód tego że wszyscy o tym mówią włączył TV i akurat był tam człowiek-pszczoła z tekstem:
"Ay, ayay! El hombre invisible con pantalones azules!"

:D
Mniam. Chociaż na pewno fakt ze uczę się hiszpańskiego wpływa jakoś na to że tak go uwielbiam. Z drugiej strony - kiedy się ejszcze nie uczyłem tego jezyka, też za nim przepadałem :)

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Czw Maj 11, 2006 3:31 pm   

No ja też znam hiszpański i właśnie dlatego nie przedpadam za tym kolesiem... przecież te jego teksty w ogóle nie są śmieszne jak sie je rozumie. Co jest śmiesznego w niewidzialnym człowieku z niebieskimi spodniami??

dLg
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 11, 2006 3:39 pm   

Śmieszny jest sposób wypowiadanie tego, śmieszne jest polewanie się z takich 'ekstrawertycznych' zachowań, śmieszna jest kreacja człowiekapszczoły i wreszcie śmieszne jest własnie to że to są takie proste zdania. Ja to uwielbiam. Jedna z najlepszych postaci w serialu.

emsie
[Usunięty]

Wysłany: Sob Maj 13, 2006 6:18 pm   

Słuchajcie co jest smieszne ?? oto co :"Ay, ay, ay! Es Homer Simpson. Me ha molestado! Oh! " jak dla mnie po raz kolejny punch zabojczy nic dodac nic ujac :D :D:D

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Sob Maj 13, 2006 6:21 pm   

No boki zrywać, już tłumaczę: Ay, ay, ay! Jest Homer Simpson. Przeszkadzał mi! Oh!

dLg
[Usunięty]

Wysłany: Sob Maj 13, 2006 8:46 pm   

Ayayay! Que malcontento! Oh!

A co jest śmiesznego w grubym, głupim łysielcu, wiecznei pijącym piwo i zapominającym ile ma dzieci? Ten człowiek w dodatku regularnie dusi własnego syna. Czy taką osobę mozna nazwać śmieszną?

Można.

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Sob Maj 13, 2006 8:52 pm   

Lol, padam na twarz przed Twoją ciętą ripostą.

Odpowiedz do tematu