Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 9:05 pm bitwa o willie'go :D
informacja z najnowszego numeru 'filmu':
'dwa szkockie miasta, glasgow i aberdeen pokłóciły się o bohatera serialu 'simpsonowie' - dozorcę imieniem willie. każde z miast uważa, że willie to jego obywatel. glasgow wydaje się mieć większe do niego prawa, bo w jednym z odcinków rysowany dozorca mówi o sobie, że jest 'najbrzydszym facetem w glasgow'. aberdeen jednak się nie poddaje, powołując się na odcinek, w którym willie marzy o grze w miejscowej drużynie piłkarskiej. sprzeczka może wydawać się niepoważna, ale groundskeeper willie to podobno najbardziej znany na świecie szkot. w rankingach wyprzedza nawet seana connery'rgo i ewana mcgregora'
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 1:00 pm
Ludzie maja zdecydowanie za dużo wolnego czasu i za mało prawdziwych problemów Świadczy to jednak o popularności kreskówki, nawet drugoplanowy bohater wywołał takie zamieszanie
Ciekawe kiedy Holendrzy pokłócą się o Moe
Z tym Barney'em to był głupi żart. To był Treehouse, a na dodatek to była historyjka z przeszłości i to nie były te same postacie. Barney nie jest Polakiem. Niepotrzebnie niektórzy wzięli tą informację na poważnie
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
Niepotrzebnie niektórzy wzięli tą informację na poważnie
Jakbyś spojrzał na emotikonkę którą dałem na końcu swojej wypowiedzi to byś wiedział, że moja akurat wypowiedź była tylko żartem. Ja nigdy nie brałem tej informacji o Barney'u na poważnie.
_________________ www.chojrakcn.fora.pl - Je?li chcesz, by Polska mog?a spokojnie zorganizowa? Mistrzostwa Europy i odnios?a megaogromny sukces, to musisz si? tu zarejestrowa?!!!
w sumie Szkoci to dość specyficzny naród, faktycznie niewieloma sprawami mogą się pochwalić, jasne - mają wybitne postaci, jak Connery, czy muzycy Ian Anderson czy Fish (bo nawet bracia Young za młodu wywędrowali do Australii, więc Szkotami to są tylko formalnie), wiele pięknych zabytków, ale jako naród... cóż - przypuszczam, że Willy uchodziłby wśród nich niemal za intelektualistę i nie lubiano by go za zbyt czysty angielski. Byłem trochę w Szkocji i muszę przyznać, że Angolom to powinni dziękować, a nie ich nienawidzić, bo sami od siebie raczej mieliby problem z wynalezieniem koła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum