The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bledy, forum, na

Błędy na forum
Autor Wiadomość
And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 8:38 pm   Błędy na forum

Jeśli zauważycie jakieś błędy w działaniu forum, piszcie tutaj, a dabek lub ja postaramy się je załatać.

Wszystkie posty w tym temacie będą kasowane/edytowane po usunięciu błędów, o których informują.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sro Cze 21, 2006 10:18 am   

Dwa błędy odnośnie dzialu download. Po pierwsze pare działów jak np. DVD extras ma w sobie pliki a obok jest liczba plików 0. Druga sprawa, że ani IE ani Opera nie wyświetla wielkości ściąganego pliku. Dopiero jak dam pobierz we FlashGecie to pokazuje się waga pliku.

And-or  
Bohater Springfield

Wysłany: Sro Cze 21, 2006 6:28 pm   

To nie są błędy. Zależy jak interpretujesz slowa "liczba plików". Jeśli uznać, że jest to liczba plików w damym katalogu (nie licząc plików w jego podkatalogach), to wszystko się zgadza.
Co do rozmiaru - to również nie jest błąd, co najwyżej pewna niedogodność. Tak to jest zrobione i na razie tak pozostanie, sorry.
Apropo ściągania z tego zewnętrznego serwera, to zauważyłem że dość często zrywa on połączenie. Radzę więc używać jakichś download acceleratorów typu flashget, getright, itp.

KrzaQ
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 25, 2007 10:55 pm   

bbcode ponoć działa w sygnaturkach, ale tag [img][/img] nie :(

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 2:57 pm   

Ja zauważyłem natomiast że mnie system jednego posta nie policzył...
To było kilka dni temu... w dziale "The Simpsons ogólnie o kreskówce" zaraz po napisaniu posta nie wyświetliło mi się że mój post jest ostatni (choć był bo wyraźnie to sprawdzałem). W dodatku licznik postów stał w miejscu (choć powinno mi było przybyć o 1 posta), ale jak klikałem w "Znajdź wszystkie posty" to mój ostatni post się wyświetlał.
Może to nie jest jakiś poważny problem dla mnie (bo nie zależy mi wcale na nabijaniu postów :P ) ale tak z ciekawości się chciałem zapytać...

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 2:59 pm   

mi natomiast często pisze o jakimś debugu i niby mi nie zapisuje postów. a potem mam ich trzy i muszę kasować :)

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 3:47 pm   

Ten DEBUG to jakiś błąd serwera ale na czym polega to nie wiem...

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 4:25 pm   

Jakiś błąd w pliku. Dokładnie kopiujcie błąd, który Wam pokazuje i wyślijcie na PW do dabka. Będzie wiedział co naprawić.

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 7:17 pm   

Kurcze i znowu mam ten sam problem!
Pisałem posta w dziale 'Scenarzyści' i jak kliknąłem na 'Wyślij' to po kilku sekundach wyświetlił mi się komunikat że "Nie można wyświetlić strony"! Kliknąłem na 'Wstecz' i potem na 'Wyślij' jeszcze raz ale po chwili wyświetlił mi się komunikat "Nie możesz wysłać dwóch takich samych wiadomości!"
Kliknąłem na 'Strona Główna' sprawdziłem czy w danym dziale jest oznaczenie że mój post jest ostatni - nie było go! Ale jak kliknąłem na temat w którym napisałem a raczej na link do ostatniego postu no to zobaczyłem że mój post jest i się zapisał!
Jednakże w profilu liczba postów mi się nie zwiększyła (stała w miejscu). Czy ktoś mi to wyjaśni?

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 7:47 pm   

Shaggy, nie ma co wyjaśniać. Jest to błąd forum i takie sprawy należy zgłaszac na PW dabkowi. Gwarantuje, że jak mu to napiszecie to on poprawi bo to co opisujesz było już nie raz i zdarza się co jakiś czas.

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Sob Maj 26, 2007 8:51 pm   

Jeśli po wysłaniu posta wyskakuje wam jakikolwiek błąd to nie wysyłajcie jeszcze raz, mimo błędu post jest wysłany i pojawia się na forum. Wiem to z doświadczenia.

KrzaQ
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 8:08 pm   

No dobra, a co z moim problemem? :/

Ciekawa sprawa:

Podczas wysyłania tego posta pojawił mi się taki komunikat:
Kod:
Error in posting

DEBUG MODE

UPDATE phpbb_forums SET forum_posts = forum_posts +1, forum_last_post_id = 23656 WHERE forum_id = 4

Line : 679
File : functions_post.php

Dostałem 2 punkty, nie naliczyło mi posta, post nie jest pokazywany jako najnowszy w temacie.

Screenshot:
Ostatnio zmieniony przez KrzaQ Pon Maj 28, 2007 8:14 pm, w całości zmieniany 1 raz  

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 8:12 pm   

KrzaQ, coś źle robisz bo inni mają obrazki w sygnaturkach

KrzaQ
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 28, 2007 8:16 pm   

tomeczek, zapewne "inni" wrzucają obrazki na Wasz serwer, ja chcę aby sygnaturka była za każdym razem pobierana ode mnie, ze względu na sigrotator.

Obrazek zmienia się za każdym odświeżeniem

air chris  
Matt Groening

Wysłany: Nie Cze 24, 2007 10:13 pm   

Bez efektu próbuje wysłać posta w temacie odcinek 17*15. Najpierw ,,nie określono typu postu" potem ,,nie możesz wysłać dwu tych samych postów" a mojego postu wcale nie ma.

Odpowiedz do tematu