Wysłany: Sro Sie 31, 2005 11:40 pm Cat Lady - kim jest i jaką tajemnicę ukrywa?
Oto ona, tajemnicza i zła
CAT LADY
Czy zawsze taka była? Czy zawsze wydawała z siebie nieartykułowane dźwięki?
Oto zdjęcie wykonane 8 lat temu, w czasie gdy Marge Rodziła Lise
Ta zmęczona życiem, lekko ześwirowana starsza pani to BABCIA FLANDERS.
A dla mnie na tym drugim zdjęciu jest Burns .
A mówiąc serio - animatorzy idą po najmniejszczej linni oporu by ułatwić sobie pracę - są pewne różnice między postaciami, ale styl pozostaje zawsze ten sam i łatwo można rozpoznać, że postać jest z serialu The Simpsons.
Popatrzcie na Krustego i Homera - dla mnie różnią się tylko nosem
_________________ Hey, Homer, I'm worried about the beer supply. After this case, and the other case, there's only one case left
owieczka [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 01, 2005 7:42 am
Według mnie to jest jedna i ta sama osoba Cat Lady jest jedną z moich ulubionych postaci drugoplanowych
Aleister [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 01, 2005 10:15 am
Właśnie. Poza tym zdjęcie Babci Flanders jest sprzed 8 lat.
Porównajcie jak 8 lat wcześniej wyglądał Dziadek Simpson
Popatrzcie na Krustego i Homera - dla mnie różnią się tylko nosem Smile
Wystarczy obejrzeć odcinek, gdzie Homer uczy się w szkółce klownów Krusty'ego - sa prawie identyczni A co do kobiety to ja jednek uważam, że to nie ona.
Wysłany: Czw Wrz 01, 2005 11:59 pm
Dla mnie jednak Cat Lady wydaje się zbyt podobna do Babci Flanders, żeby to było przypadkowe.
Ostatecznie Homer i Krusty na pierwszy rzut oka są zupełnie różni. Kolor skóry, włosy (nawet w czasie, gdy Homer je miał)
bernardzik [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 03, 2005 11:05 am
na pierwszym zdjeciu jest cat lady!!!
a na drugim pani McFierly odcinek 06x05!!!!
No to już bliżej jej do Cat Lady... (dla zainteresowanych - w odcinku, o którym mówi bernardzik, pani McFierly pojawia się w czasie 1:20).
Wysłany: Sob Wrz 03, 2005 2:29 pm
Moim zdaniem to napewno nie jest ta pani z odcinka 06x05 przy tej kupie kompostu Jest mało do nie podobna ja zostaje przy swoim zdaniu iz Babcia Flanders i Cat Lady to jedna i ta sama osoba
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 9:52 pm
zabawie sie w archeologa stary temat o lady cat widze że nikt nie doszedł do porozumienia kim jest szalona pani wiec moze by warto było powrócić do starego tematu
moje pytanie to skąd sie wzieło zdjecie babci Flendersa jakoś nie pamietam jej
a co do podobieństwa to jest i to spore wkońcu nikt nie jest tam bez przyczyny a z tego co pamietam to w jednym z odcinków jak rodzinka Simpsonów chodziła po parku spotkali lady cat, która sie calkiem normalnie zachowywała tlumacząc sie ze jak bierze leki to jest wszystko ok
Wysłany: Sro Kwi 05, 2006 10:21 pm
blue_teddy napisał/a:
moje pytanie to skąd sie wzieło zdjecie babci Flendersa jakoś nie pamietam jej
Babcia Flanders pojawiła się chyba w odcinku "Lisa's First Word", gdy rodzice zostawili Barta na noc u Flandersów. Powtarzała ciągle jakieś słowa, ale nie pamiętam jakie, "Hello, Joe" czy jakoś tak .
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:18 pm
tak to już jest w serialach brazylijśkich
nie no ale podobieństwo widać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum