Jak dla mnie super postać powala swoją głupotą znajomością prawa i obżarstwem swoją drogą ciekawe kto jest grubszy Wiggum czy koleś od komiksów
ogólnie daje 10/10
dobry gościu ale wole jego synka. przynajmniej tamten zachwouje się adekwatnie do swojego wieku no a Clancyemu w dodatku gliniarzowi to już tak nie przystoi. administratorowi potężnego forum internetowego też zresztą nie przystoi. ale go lubie bo to postać fikcyjna. w realu nie chciałbym mieć z takim idiotą do czynienia.
8/10
_________________ http://bukomiks.blogspot.com/ - serdecznie zapraszam na mojego bloga z komiksami
aporpos: PRZEKLINANIE JEST FAJNE!
lubię tego głupka czasem aczkolwiek niezbyt mile mi się kojarzą z niekompetetną policją polską(mkam nadzieje że to się zmieni jak wszyscy za miesiąc zdymisjonujemy tego jełopa tuska!) na szczęście staram się wtedy nie myśleć o polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum