The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: christopher, cross, griffin, quotchrisquot

Christopher "Chris" Cross Griffin

Jak oceniasz t? postać?
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
0%
 0%  [ 0 ]
4
0%
 0%  [ 0 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
7
0%
 0%  [ 0 ]
8
25%
 25%  [ 1 ]
9
50%
 50%  [ 2 ]
10
25%
 25%  [ 1 ]
Głosowań: 4
Wszystkich Głosów: 4

Autor Wiadomość
_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Sob Lip 04, 2009 9:15 pm   Christopher "Chris" Cross Griffin

Głos: Seth Green

Chris jest 15-letnim synem Peter i Lois, a zarazem najlepszą wpadką w ich życiu. W końcu dzięki temu, że się urodził mogli kupić dom. Podobnie jak ojciec nie jest zbyt bystry, ale może to być wina tego, że przez dużą część ciąży jego matka paliła papierosy i piła alkohol. Zazwyczaj boryka się z takimi samymi problemami jak wszyscy chłopcy w jego wieku: problemy w nauce, z dziewczynami. Ma też duży problem ze złą małpą, która mieszka w jego szafie. Pracuje jako gazeciarz, a jego najwierniejszym klientem jest Herbert, który się w nim podkochuje...

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Gru 17, 2009 12:08 am   

Sympatyczny głupek z tego Chrisa! :mrgreen: Choć czasem odnoszę wrażenie, że zachowuje się zdeczka infantylnie jak na swój wiek, więc nie zawsze jego wygłupy mnie śmieszą. Przeciwnie jest u Petera, który czasem jest jeszcze bardziej infantylny, a śmieszy mnie dosłownie zawsze! ;) Ale nie umiem niestety powiedzieć dlaczego tak jest i na czym polega różnica w moim postrzeganiu tych obu panów. :lol:

Najbardziej to mnie w serialu rozwala, gdy zaczyna mówić o tej złej małpie, która mieszka w jego szafie! :mrgreen:

W sumie to mogłoby być więcej z nim odcinków w roli głównej, bo czasem to mam wrażenie jakby było go w serialu po prostu za mało. :P

Moja ogólna ocena dla postaci to 9/10. :)

Bibi  
Lisa

Wysłany: Nie Sty 24, 2010 2:55 pm   

Mnie zastanawia jedno, on jest nieporadny i można go zaliczyć jako nieudacznika, bo przecież jest kompletnie niepopularny w szkole, ma problemy z dziewczynami i napala się na ich części ciała - jak to miało miejsce np w 25 odcinku 4 sezonu. To mnie również dziwi, ponieważ Chris miał żonę i parę dziewczyn na koncie - znajomą z południa. Poza tym pod koniec 6 sezonu poznał dziewczynę. Zastanawia mnie co się z nią stało, w kolejnych odcinkach ona nie występuje, a Chris dalej jest nieporadny.

Odpowiedz do tematu