Wywiad jest niesamowity. Dzięki, że go tu umieściliście
Wysłany: Sob Lip 08, 2006 6:19 pm
no już to kiedys ogladalem ale jestswietne, kooleś naprawde wymiata, jedna osoba tyle głosów, oczywiście niektóre są troche podobne do siebie, ale niespodziewałbym ise nigdy ze ta sama osoba podklda np, glos homera i quimbiego
Wysłany: Sro Lip 26, 2006 1:14 pm
Co do oceny głosów postaci to jest to kwestia subiektywnej oceny każdego widza, ale nie zgodzę się z tym, że w South Park głosy nie różnią się i to bardzo. Nie da się rozróżnić po głosie, który aktor użycza głosu ktoremu bohaterowi (podobnie jak w The Simpsons).
To prawda. Ja oglądając South Park pare lat temu nawet nie wiedziałem że głosy podkładają twórcy czyli Stone i Parker. Dopiero niedawno ściągnąłem DVDripy i tam przed każdym odcinkiem był krótki filmik pokazujący ich jak udzielają "wywiadu". Było też pokazane jak udają głosy.
Drags [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 11:47 pm
Na Maxiorze znalazlem ciekawa przerobke poczatku The Simpsons a oto link: TU
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 11:50 am
troszeczke jests zacofany bo to stare jak swiat . Powiem wrecz sami simpsonowie to wykorzystali u siebie...
Adi.1989 [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 10:13 pm
No, wywiad z Danem i Harrym jest świetny, faceci po prostu wymiatają! Nie dość, że podkładają głosy pod tyle postaci, to są wporzodku, bardzo zabawni i mili Ale i tak Inside the actors studio wymiata. Tak się tam naśmiałem, że to nieporozumienie, i za każdym razem, gdy to oglądam to sie smieje.
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 10:17 pm
Dla mnie wszystkie głosy w south Parku brzmią podobnie, ale może ja słuhu nie mam.
Co do wywiadów to na jednym poście już to poruszałam - Nancy udowadnia, że to M. Jackson podkładał głos ale nie on śpiewał.
A wywiad z Conanem jest niczego sobie. Szkoda tylko, że tak poza studio się nie przyjaźnią...
[ Dodano: Czw Wrz 14, 2006 10:19 pm ]
acha i we włoskiej wersji Homer stanowczo za chudy!
Ja ten filmik z tymi 2 kolesiami co podkładają głos do tylu postaci widziałem i jest naprawdę niezły jestem pod wrażeniem co ci ludzie potrafią, ale nie widziałem tego z głosem Barta też fajny, jakoś się nie domyśliłem że to może być kobieta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum