No, dobre jest. By jednak lepiej wykorzystać ten topik, to zgłaszam propozycję zdjęcia bożonarodzeniowych dekoracji z nagłówka u góry forum (ma to jakąś właściwszą nazwę?).
Hmmm...jak się rejestrowałem to było baaardzo fajnie...potem nie wiedzieć czemu..(tzn wiedzieć FAQ) jakoś tak nerwowo i rygorystycznie było...potem już ok...potem dość troszku mnie tu nie było ,teraz wpadam od czasu do czasu ale to już nie to co kiedyś...było milej...teraz jest jakoś hmmmm...inaczej
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 8:41 pm
Raq, mam bardzo podobne odczucia. To ,,inaczej" jak dla mnie oscyluje gdzieś w pobliżu słowa - nudno.
Inor [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 8:57 pm
Szkoda, że jest tak małe zainteresowanie grami i zabawami na forum. Z tego co zaobserwowałem podczas mojego krótkiego "pobytu" na tym forum od czasu do czasu ktoś wrzuci klatke z odcinka, ktoś ją odgadnie lub nie i to wszystko. Większe zaangażowanie mogłoby trochę to wszystko rozruszać
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 10:32 pm
Mi się to forum bardzo podoba. Co prawda ostatnio mało się dzieje, ale z punktu organizacji jest rewelacyjne. Udzielam się też na innym forum serialowym i tam jest po prostu rzeźnia!
Nie ma opisów odcinków, nic nie jest chronologiczne - generalnie chaos!
Tutaj można wszystko, łatwo i szybko znaleźć - jest gites!
To jest moje ulubione forum. Po pierwsze, jak już wspominała Jonny B. jest świetnie zorganizowane. Po drugie tu są naprawdę wspaniali ludzie, panuje tu zupełnie inna atmosfera niż na innych forach. No, tyle że ostatnio jak zachodzę, coś coraz mniej nieczytanych postów... Robi sie trochę nudno.
Forum jest dobre, ale... O Simpsonach nie da się gadać ciągle
Ja czuje swego rodzaju wyczerpanie tematu... nie mam o czym pisać
Jest mało tematów w których mam ochote zabrać głos
Trzeba mieć nadzieje, że w końcu coś mnie skłoni do większej aktywności
air chris, oraz _Pan_DA_, zgadzam się....o simpsonach nie można gadać non-stop a każdy kolejny odcinek??...ok walnie się 4 zdania i ocenke i co więcej?...brakuje naprawdę konkretnych topiców....dla porównania ,udzielam się na kilku innych forach w tym filmowym, tam nawet jeśli nie mam nic do powiedzenia zaglądam kilkadziesiąt razy dizenie bo wiem ze zawsze czeka na mnie coś nowego....konkursy, ogólna zabawa wśród userów...tu czegoś brakuje.....nie chodzi mi o konkursy konkretnie ale poprostu czasami da sie odczuć ze ktoś jest kimś a ktoś nie.......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum