Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 734 Skąd: Springfield
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 5:04 pm Co sądzicie o sezonie 19...
Sezon 19 dobiegł końca. Czy ten sezon wam się podobał? Najlepsze/najsłabsze odcinki? Najlepsza scena? Wiecie o co chodzi?
Moja tabela:
Najlepsze odcinki:
"Eternal Moonshine of the Simpson Mind"
"That 90's Show"
"Mona Leaves-a"
Najsłabszy odcinek:
"Papa Don't Leech"
Najlepsza scena:
Homer spadający z mostu w "Eternal Moonshine of the Simpson Mind"
Ocena w skali: 7/10
Nowsze sezony to nie to co kiedyś, dlatego patrzyłem na ten sezon z przymrużeniem oka. Kilka świetnych odcinków zdecydowanie poprawiło ocenę. Ogólnie sezon nawet niezły.
Ewentualnie jak chcecie to spekulujcie. Później się dowiemy co było prawdą a co nie...
najlepszy-19x01 he loves to fly and he fly's d'oh's.
najgorszy-apocalypse cow,mona leaves.
tu już nie jest to samo.
grafika komputerowa mi sie nie podoba.
Jak dla mnie sezon to był taki średnio na jeża...
Trudno mi jednoznacznie ocenić jaki był. Może powiem tak - był sinusoidalny, tzn. bardzo dobre odcinki były przeplatane niewypałami, których IMO nie warto oglądać.
Ale moich ulubionych sezonów tj. 4, 11 i 15 to chyba nic już nie przebije :]
Zakończenia nijakie, bądź ich wogóle nie było.
Najfajniejszy był odcinek z Donniem, tam gdzie leciało Dropkick Murphy's. Ta nuta uratowała odcinek.
Wiek: 18 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 59 Skąd: Springfield!!!
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 12:56 pm
Mi się tam podobał Może nie wszystkie odcinki, ale pierwsze 9 i 2 ostatnie były dobre Owszem, w poprzednich sezonach nie było aż tyle złych odcinków, ale jak dla mnie 19 sezon naprawia to stroną techniczną.
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 12:46 pm
Najsłabszy był zdecydowanie sezon 18, widać było, że twórcy większą uwagę poświęcają pełnometrażówce. A 19 jest już w starym dobry stylu. Sezon póki co oceniam na 8.
Najlepszy odcinek:
E Pluribus Wiggum
Eternal Moonshine of the Simpson Mind
Dial N For Nerder
Najsłabszy odcinek:
jeszcze nie oglądałem (na razie jestem na odcinku 16)
Poprzedniego posta napisałem jeszcze przed obejrzeniem odcinka [19x20] All About Lisa.
Więc dopiero teraz po jego obejrzeniu wymienię najlepsze i najgorsze odcinki:
Najlepsze:
[19x09] Eternal Moonshine Of A Simpsons Mind
[19x12] Love Springfieldian Style
[19x17] Apocalypse Cow
[19x20] All About Lisa
Najgorsze:
[19x04] I don't wanna know why the caged bird sings
[19x07] Husband and knives
[19x10] E Pluribus Wiggum - worst episode ever! Za dużo tam polityki + urwany wątek z Ralphem, wobec czego mamy otwarte zakończenie, a takich nie lubię.
[19x16] Papa Don't Leech
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum