Wysłany: Pon Paź 31, 2011 6:30 pm Cukierek albo komiks!
Witajcie forumowicze!
Najnowszy odcinek Treehouse of Horror już obejrzany i jeszcze Wam mało?
A może wciąż czekacie na napisy i nie macie jak zabić nudy?
Żeby umilić Wam Halloween przedstawiamy kolejną translację Naszej grupy i oczywiście nie mogło być inaczej Treehouse of Horror #01!
Naszą najnowszą translację, jak i wszystkie poprzednie znajdziecie w TYM temacie!
A osoby posiadające chomika zapraszam TUTAJ.
Kolejny Treehouse of Horror, dopiero za rok, ale już w listopadzie kolejne komiksy!
Wydaje mnie się, że jak napiszesz kto robi te komiksy (czyli my ) i dasz linka do naszej strony/chomika/whatever to będzie ok - niestety nie wiem, jak uważa reszta grupy.
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Mi chodzi o to że chce w jakiś sposób z wami współpracować na chomikuj.pl
Wy tłumaczycie komiksy i ja moge wam pomóc w tłumaczeniu a przy okazji od was zachomikuje komiksy a wy ode mnie odcinki simpsonow
[ Dodano: Pon Paź 31, 2011 7:17 pm ]
Coś takiego
[ Dodano: Pon Paź 31, 2011 7:18 pm ]
A może połączymy te chomiki zrobimy sobie baner jak powyżej w moim temacie i będziemy reklamować się na chomikuj.pl . Wy komiksy ja odcinki albo i to i to razem.
I co wy na to ???
porozmawiaj z _Pan_DA_, on jest tutaj szefem. Ja tylko robię grafikę.
Szefem grupy jest Halt. Ja tylko stworzyłem chomika.
A chomik powstał tylko po to, żeby trzymać tam pliki związane z pracą nad komiksami.
Dlatego poza Naszymi translacjami chomikować niczego więcej nie będziemy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum