Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 753 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 11:19 pm Czat
Widzę, ze chat nie działa a może tak założyć nowy ? Ja moge chodźby założyć na POLCHACIE. Dzięki temu każdy kto siedziałby na forum mógłby zajrzeć na chat a np. w niedziele o 20 można by się spotykać na chacie aby załatwiać sprawy organizacyjne, rozmawiać na dowolny temat bądź lepiej się poznać
fajnie by było, ja zawsze lubiłem wchodzić na chaty związane z tematyką paranormalną, też były wyznaczone pory i - o dziwo - frekwencja zawsze była znośna Myślę, że tutaj również nie byłoby z tym problemu, a że większość użytkowników tego forum wydaje mi się całkiem sympatyczne i inteligentna...
Wiek: 22 Dołączył: 08 Lip 2008 Posty: 753 Skąd: Out Of Arkham
Wysłany: Wto Lis 04, 2008 7:12 pm
Na IRCu może i tak ale pamietaj, ze na chatcie wiecej osob bedzie potrafilo wejsc. A na IRCa trzeba instalowac klienta itp. Komu się bedzie chcialo w to bawic
Myślę, że nie masz co sobie głowy zawracać. Chyba, że bardzo chcesz spróbować. Był tu kiedyś chat i prawie nikt na niego nie wchodził. Raz pamiętam, że było tam aż 8 osób naraz najwięcej bo And-Or organizował quiz. A tak to zawsze wchodziłem i było pusto. Bo i o czym tam rozmawiać?
Myślę, że chat na naszym forum jest zbędny Jak wcześniej istniało coś takiego jak chat to nikt się na nim nie pojawiał. Sam zaglądałem na niego sporadycznie więc myślę, że i tym razem będzie tak samo. Zresztą lepiej aby użytkownicy byli aktywniejsi na forum, a nie zaprzątali sobie głowy chatem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum