Wiek: 17 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 1:25 am Czego teraz sluchasz?
Pomyślałam sobie, że fajnie by było, gdyby na forum znalazł się temat, gdzie będziemy pisać, jaka muzyka leci aktualnie w tle. Do tego mile widziane komentarze, opisy. A nuż zachęcimy kogoś do tego utworu?
U mnie aktualnie leci "Benia" Brudnych Dzieci Sida... Tak mnie wzięło po temacie, który założył Shaggy.
Pamiętam, jak usłyszałam ten kawałek po raz pierwszy, chyba ze dwa lata temu w wakacje... Graliśmy z bratem w remika przed domem, muzyka szla z wystawionych głośników... Moja reakcja:
Do teraz śmieję się, słuchając jej... Ale jest świetna.
Heh, pamiętam jak kiedyś na jednym forum ten temat po jakimś czasie, po wyczerpaniu wszystkich tematów dotyczących głównej tematyki forum, zdominował całe forum! Ruch był praktycznie tylko tam(czyżby dlatego, że nie trzeba się było wysilać by napisać coś mądrego? dla nabicia postów? sam nie wiem ), ciekawe czy i tu tak będzie, ale oby nie...
No ale już merytorycznie:
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 2:35 am
MNDT1992 napisał/a:
Swoją drogą - zapowiada się kolejny - po "Tak i Nie" oraz "Pytania i odpowiedzi" - obszerny temat w OT.
Jeśli tylko posty będą sensowne, i składające się z większej treści niż tylko podanie tytułu i autora- jest OK.
U mnie aktualnie: Lao Che i "życie jest jak tramwaj". Kompletna miazga nowej płyty. Genialna piosenka, świetny tekst, dobry teledysk. Spięty się popisał, widać też cudną robotę Denata. Hasło "życie jest jak tramwaj- trzeba wiedzieć kiedy wysiąść" powoli staje się nowym mottem mojego brata, a "Niech Pan uważa, bo pan umrze i będzie pan chodził zabity" to od kilkudziesięciu dni mój opis na gg.. No i podpis tutaj.
Owacje na stojąco, jeśli chodzi o ten kawałek.
a tak nawiasem mówiąc, myślę, że fajnie byłoby, jakby osoby wpisujące dane utwory zamieszczały linki do teledysków (youtube), lub muzyki samej w sobie (myspace).
można by dzięki łatwo zapoznać się z opisanymi kawałkami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum