Wysłany: Pią Mar 25, 2011 9:27 pm
Eee, w czasach kiedy niemal wszystko można oglądać w necie - na co mi jakieś wyjątkowe kanały. Jestem pewnie niedobitkiem, bo od lat mam tylko 4 podstawowe kanały. no z regionalną to 5 A i tak prawie nie włączam TV, prądu na te badziewie szkoda
Ostatnio coś FOX szwankuje... Nie dość że w "N"ce w liście kanałów pokazuje że odcinek będzie dopiero o 20.30, choć pierwszy nadal jest o 20 to w dodatku bardzo często zdarza się im dubel. Mam na myśli ze ostatnio trafiłem 2 takie sytuacje. Zaczynał się odcinek [08x11] The Twisted World Of Marge Simpson o 20 i logicznie o 20.30 powinien być już [08x12] Mountain Of Madness ale zamiast niego znów puszczono odcinek z Precelkami... Taka sama sytuacja była z odcinkiem [08x17] My Sister, My Sitter... W dodatku nie wiem czy mam rację ale FOX chyba nie trzyma się logiki premiery odcinków i puszcza je na chybił trafił. Albo to ja coś źle kojarzę
Nie podoba mi się także to że trzeba bardzo długo czekać z premierami kolejnych sezonów. Jeżeli chcą nadrobić do bierzących to po bez sensu po skończonym sezonie zaczynać go od nowa, i transmitować do połowy miesiąca i potem kolejny ( a taka sytuacja miała miejsce bodajże po emisji 7 sezonu). Kończy się 1 to powinni zacząć transmisję kolejnego a nie bawią się w głupiego jasia i trzeba polowac kiedy premiera kolejnego
ZawaL, właśnie kiedy The Simpsons lecą na FOXie? Chętnie bym zobaczył kilka odc na FOXie, ale na liście kanałów jakoś ostatnio nie pokazuje The Simpsons. No nic, oglądać na równo z FOXem to nie za bardzo mi pasuje, bo tak puszczają odcinki jak puszczają. Kilka odcinków z chęcią zobaczę.
O 20 leciał ostatni odcinek sezonu 8 a teraz zaczął się pierwszy sezonu 9
Co do godzin jest różnie. Ja oglądam o 20 bo to dla mnie najdogodniejsza godzina. potem jest jeszcze w okolicach północy, a dzień wiem że jest jeszcze w okolicach 9, potem ok. 12 i 16. Ale czy tak jest dzień w dzień to nie mam już pojęcia.
Aaa, no i dziś znowu błędnie było pokazane w liście programów
Mam FOX HD w n i na początku oglądałem regularnie Simpsonów, jak i Family Guy, ale później mi się nazbierało zaległych odcinków i mi się odechciało, więc dalej nie oglądałem. Teraz zamierzam obejrzeć wszystkie odcinki od 1 sezonu, tak więc nie mam problemu.
Family Guy Sezony: 1, 2 (oglądam)
Zamierzam oglądać:
Futurama, American Dad, The Cleveland Show
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum