The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czy, do, dostep, fox, hd, kanaly, masz

Czy masz dostęp do kanały FOX HD

Czy masz dostęp do kanału FOX HD
Tak
29%
 29%  [ 29 ]
Nie, ale chciałbym/chciałabym mieć
41%
 41%  [ 40 ]
Nie mam i nie płaczę z tego powodu :)
28%
 28%  [ 28 ]
Głosowań: 97
Wszystkich Głosów: 97

Autor Wiadomość
Koksu  
Maggie

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 9:00 pm   

Mam FOX HD ale obraz nie jest na całe 40 cali tv tylko kwadracik jest i nie mogę tego zmienić /;/

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 sezon ogl?dnięty :P
11- w trakcie

Mike El  
Profesor

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 5:10 pm   

Jak śmiesz chcieć oglądać program 4:3 rozciągnięty na pełen ekran telewizora 16:9! To dotyczy każdego, kto tak robi. :evil:

Fiorentinka  
Maggie

Wysłany: Pią Mar 25, 2011 9:27 pm   

Eee, w czasach kiedy niemal wszystko można oglądać w necie - na co mi jakieś wyjątkowe kanały. Jestem pewnie niedobitkiem, bo od lat mam tylko 4 podstawowe kanały. no z regionalną to 5 ;) A i tak prawie nie włączam TV, prądu na te badziewie szkoda ;)

edwardharris  
Maggie

Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 12:58 am   

Ja mam Cyfrowy Polsat i ostatnio dodali nam w pakiecie familijnym FOX tv i nie narzekam na jakość:)

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 1:12 pm   

Ostatnio coś FOX szwankuje... Nie dość że w "N"ce w liście kanałów pokazuje że odcinek będzie dopiero o 20.30, choć pierwszy nadal jest o 20 to w dodatku bardzo często zdarza się im dubel. Mam na myśli ze ostatnio trafiłem 2 takie sytuacje. Zaczynał się odcinek [08x11] The Twisted World Of Marge Simpson o 20 i logicznie o 20.30 powinien być już [08x12] Mountain Of Madness ale zamiast niego znów puszczono odcinek z Precelkami... Taka sama sytuacja była z odcinkiem [08x17] My Sister, My Sitter... W dodatku nie wiem czy mam rację ale FOX chyba nie trzyma się logiki premiery odcinków i puszcza je na chybił trafił. Albo to ja coś źle kojarzę :)

Nie podoba mi się także to że trzeba bardzo długo czekać z premierami kolejnych sezonów. Jeżeli chcą nadrobić do bierzących to po bez sensu po skończonym sezonie zaczynać go od nowa, i transmitować do połowy miesiąca i potem kolejny ( a taka sytuacja miała miejsce bodajże po emisji 7 sezonu). Kończy się 1 to powinni zacząć transmisję kolejnego a nie bawią się w głupiego jasia i trzeba polowac kiedy premiera kolejnego :)

No, to tyle :)

Jacob  
Profesor

Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 6:53 pm   

ZawaL, właśnie kiedy The Simpsons lecą na FOXie? Chętnie bym zobaczył kilka odc na FOXie, ale na liście kanałów jakoś ostatnio nie pokazuje The Simpsons. :shock: No nic, oglądać na równo z FOXem to nie za bardzo mi pasuje, bo tak puszczają odcinki jak puszczają. :P Kilka odcinków z chęcią zobaczę.

Rejestro  
Lisa

Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 7:55 pm   

ZawaL, w Cyfrowym Polsacie dokładnie to samo, przez co widziałem końcówkę odcinka tylko -,-

Jacob, na Foxie to puszczają ciągle, około 14.00 lecą, o 16.00 także i jeszcze jakiś godzinach

ZawaL  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 8:40 pm   

No jak na chwile obecną jest dobrze :)

O 20 leciał ostatni odcinek sezonu 8 a teraz zaczął się pierwszy sezonu 9 :)

Co do godzin jest różnie. Ja oglądam o 20 bo to dla mnie najdogodniejsza godzina. potem jest jeszcze w okolicach północy, a dzień wiem że jest jeszcze w okolicach 9, potem ok. 12 i 16. Ale czy tak jest dzień w dzień to nie mam już pojęcia.

Aaa, no i dziś znowu błędnie było pokazane w liście programów :)

HomeroSuperHero  
Grampa

Wysłany: Pią Sie 26, 2011 1:13 pm   

Fajnie że w cyfrowym polsacie jest FOX HD,często tam lecą nasi Simpsonowie a także <z tego co widziałem> Family Guy.

lukas_k  
Maggie

Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 6:04 pm   

Mam FOX HD w n i na początku oglądałem regularnie Simpsonów, jak i Family Guy, ale później mi się nazbierało zaległych odcinków i mi się odechciało, więc dalej nie oglądałem. Teraz zamierzam obejrzeć wszystkie odcinki od 1 sezonu, tak więc nie mam problemu.

Simpsonowie
Sezony: 1, 2 (oglądam) kilka odcinków sezonu 6

South Park
Sezony: 1, 2 (oglądam) kilka odcinków innych sezonów

Family Guy
Sezony: 1, 2 (oglądam)

Zamierzam oglądać:
Futurama, American Dad, The Cleveland Show

KajtekxP  
Maggie

Wysłany: Pon Lut 06, 2012 1:37 pm   

Nie mam FOXa... wogóle ;] mam neta :D