Wysłany: Czw Lut 17, 2005 11:49 am Czy można gdzieś w Polsce dostać DVD z Simpsonami
Troszkę szukałem w necie ale nic takiego nie znalazłem. Jaki ktoś wie to będę wdzięczny za podpowiedÂĄ.
Pozdrawiam
Kaukaz [Usunięty]
Wysłany: Czw Lut 17, 2005 11:59 am
W polskich sklepach tego nie znajdziesz.Polecam allegro.Tam były kiedyś sezony na dvd .Odwiedzaj regularnie a może trafisz.Oprócz tego pozostają sklepy zagarniczne.
oGrodnik [Usunięty]
Wysłany: Wto Lut 22, 2005 12:00 am
no ja sobie z usa jednego sezona przytachalem. drogie to cholerstwo... z 40$ jak dobrze pamietam:/
percy [Usunięty]
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 6:18 pm
Niestety na amerykańskim Amazonie sprzedawane są DVD wyłącznie dla regionu 1. Polska należy do 2 regionu. Oczywiście to zabezpieczenie można obejść na kilka sposobów, ale po co? Skoro już się wykosztowywać na oryginał, to lepiej sprowadzić płytki z Anglii - www.amazon.co.uk - sam kupiłem już od nich pierwsze cztery sezony i teraz czekam na kolejną przecenę 60% (~125 zł z przesyłką), żeby dokupić sezon piąty.
voy [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 7:46 pm
Można też szukać w niemieckim amazon.de - ceny wydają niższe się niż w UK.
np. collector's edition 1-5 season ok. 600PLN
owieczka [Usunięty]
Wysłany: Sro Sie 17, 2005 8:04 pm
Jeśli nie zalezy ci na tym zeby były oryginalne to mozesz kupic od kogos wszystkie sezony na Dvd.
Nagrac sezony [rl] na dvd i ogladac na dvd z divx - to jest rozwiazanie
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 9:09 pm
Ja mam 3 sezony, właśnie z Londynu gdy tam jadę kupuje po jednym. Także mam Treehouse-1-9
GanDzas [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 7:04 pm
A wiecie gdzie w Polsce albo w necie można dostać Simpsonów z polskim lektorem? przeciez kiedys duzo ich leciało w tv? leciały chyba na fox kids po polsku i na jakimś jeszcze innym kanale. osoba pracująca w tej TV powinna mieć dostęp do tego. a jakby jej się jeszcze zapłąciło to na pewno by miała dostęp. tylko mosi być dużo chętnych wtedy można by było zarobić, ale nie o to mi chodzi tylko właśnie czy można dostać coś po polsku by wypalić na dvd lub vcd lub vhs i każdy by to mógł oglądać, nawet małe dzieciaki a jak wzrosła by popularnośc to może w końcu Kaczyński by sprowadził do polski ich z powrotem ;]
owieczka [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 8:55 pm
Możesz je miec jedynie od kogos kto je nagrywał ;p Zresztą nie wiem po co ci te odcinki dubbing jest słaby i flegmatyczny a w odcinkach z dubbingiem jest wiele scen wycietych=] Ja tam wole oryginalną wersje z napisami mysle ze nic nie zastapi mi juz oryginalnych głosów autorów.Tak wiec watpie zeby ktos miał wersje z dubbingiem a jesli nawet to jakosc nie bedzie zbyt dobra.Wiec polecam oglądanie normalnej wersji z napisami gwarantuje że jest o wiele lepsza ;p
Duke [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 10:04 pm
Odcinki z fox kids są mocno okrojone, nie warto.
El Bozo [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 10, 2005 11:19 pm
Mam nagrane 5 na kasete.
(wzdrygnięcie) nie wiem czy znowu je kiedyś obejrzę po angielsku... No ale jak komp zablokowany to nie mam innego wyboru. Chociarz zawsze mi się łezka w oku kręci, gdy słyszę głos lektora zgłuszającego wszystko co najlepsze - Dialogi, i przypomianm sobie ten moment gdy zobaczylem ich po raz pierwszy w telewizji nie przełączając kanał dalej. Ach, sentymenty...
vkid, nie chcę Cię ograbić z nadziei, ale nie ma szans. Przykro mi! Nawet na eBay'u nie było z lektorem. Spójrzmy prawdzie w oczy! Polska się za bardzo za granicą nie liczy.
Przecież polski język nie liczy się nigdzie na świecie oprócz Polski i dlaczego mieli by dodawać polskiego lektora czy napisy do wydania np. Amerykańskiego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum