The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dostac, dvd, gdzies, mozna, polsce, simpsonami

Czy można gdzieś w Polsce dostać DVD z Simpsonami
Autor Wiadomość
gajos
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 17, 2005 11:49 am   Czy można gdzieś w Polsce dostać DVD z Simpsonami

Troszkę szukałem w necie ale nic takiego nie znalazłem. Jaki ktoś wie to będę wdzięczny za podpowiedÂĄ.

Pozdrawiam

Kaukaz
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 17, 2005 11:59 am   

W polskich sklepach tego nie znajdziesz.Polecam allegro.Tam były kiedyś sezony na dvd .Odwiedzaj regularnie a może trafisz.Oprócz tego pozostają sklepy zagarniczne.

oGrodnik
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 22, 2005 12:00 am   

no ja sobie z usa jednego sezona przytachalem. drogie to cholerstwo... z 40$ jak dobrze pamietam:/

percy
[Usunięty]

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 6:18 pm   

Niestety na amerykańskim Amazonie sprzedawane są DVD wyłącznie dla regionu 1. Polska należy do 2 regionu. Oczywiście to zabezpieczenie można obejść na kilka sposobów, ale po co? Skoro już się wykosztowywać na oryginał, to lepiej sprowadzić płytki z Anglii - www.amazon.co.uk - sam kupiłem już od nich pierwsze cztery sezony i teraz czekam na kolejną przecenę 60% :) (~125 zł z przesyłką), żeby dokupić sezon piąty.

voy
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 17, 2005 7:46 pm   

Można też szukać w niemieckim amazon.de - ceny wydają niższe się niż w UK.
np. collector's edition 1-5 season ok. 600PLN

owieczka
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 17, 2005 8:04 pm   

Jeśli nie zalezy ci na tym zeby były oryginalne to mozesz kupic od kogos wszystkie sezony na Dvd.

gesh  
Bohater Springfield

Wysłany: Czw Sie 18, 2005 7:11 pm   

Nagrac sezony [rl] na dvd i ogladac na dvd z divx - to jest rozwiazanie :)

Firm
[Usunięty]

Wysłany: Pon Paź 31, 2005 9:09 pm   

Ja mam 3 sezony, właśnie z Londynu gdy tam jadę kupuje po jednym. Także mam Treehouse-1-9

GanDzas
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 10, 2005 7:04 pm   

A wiecie gdzie w Polsce albo w necie można dostać Simpsonów z polskim lektorem? przeciez kiedys duzo ich leciało w tv? leciały chyba na fox kids po polsku i na jakimś jeszcze innym kanale. osoba pracująca w tej TV powinna mieć dostęp do tego. a jakby jej się jeszcze zapłąciło to na pewno by miała dostęp. tylko mosi być dużo chętnych wtedy można by było zarobić, ale nie o to mi chodzi tylko właśnie czy można dostać coś po polsku by wypalić na dvd lub vcd lub vhs i każdy by to mógł oglądać, nawet małe dzieciaki a jak wzrosła by popularnośc to może w końcu Kaczyński by sprowadził do polski ich z powrotem ;]

owieczka
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 10, 2005 8:55 pm   

Możesz je miec jedynie od kogos kto je nagrywał ;p Zresztą nie wiem po co ci te odcinki dubbing jest słaby i flegmatyczny a w odcinkach z dubbingiem jest wiele scen wycietych=] Ja tam wole oryginalną wersje z napisami mysle ze nic nie zastapi mi juz oryginalnych głosów autorów.Tak wiec watpie zeby ktos miał wersje z dubbingiem a jesli nawet to jakosc nie bedzie zbyt dobra.Wiec polecam oglądanie normalnej wersji z napisami gwarantuje że jest o wiele lepsza ;p

Duke
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 10, 2005 10:04 pm   

Odcinki z fox kids są mocno okrojone, nie warto.

El Bozo
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 10, 2005 11:19 pm   

Mam nagrane 5 na kasete.
(wzdrygnięcie) nie wiem czy znowu je kiedyś obejrzę po angielsku... No ale jak komp zablokowany to nie mam innego wyboru. Chociarz zawsze mi się łezka w oku kręci, gdy słyszę głos lektora zgłuszającego wszystko co najlepsze - Dialogi, i przypomianm sobie ten moment gdy zobaczylem ich po raz pierwszy w telewizji nie przełączając kanał dalej. Ach, sentymenty...

vkid  
Maggie

Wysłany: Czw Lis 01, 2007 3:32 pm   

Ehh ja to chcialbym druga kolekcje z polskim dubbingiem ale niestety nie ma nigdzie ;p

fatman  
Marge

Wysłany: Sob Lis 03, 2007 11:12 pm   

vkid, nie chcę Cię ograbić z nadziei, ale nie ma szans. :cry: Przykro mi! Nawet na eBay'u nie było z lektorem. Spójrzmy prawdzie w oczy! Polska się za bardzo za granicą nie liczy. :evil:

Tady  
Marge

Wysłany: Pon Lis 05, 2007 3:25 pm   

Przecież polski język nie liczy się nigdzie na świecie oprócz Polski i dlaczego mieli by dodawać polskiego lektora czy napisy do wydania np. Amerykańskiego.

Odpowiedz do tematu