Wysłany: Wto Lis 28, 2006 8:09 pm
Nie bardzo rozumiem, co rozumiesz przez słowo 'połączenie'. W jeden serial : :!: Szczerze mówiąc, nie rozumiem tego pytania. Możesz lepiej wyjaśnić o co Ci chodzi :
13lioko13 [Usunięty]
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 8:30 pm
kupilem dvd nie pamięta który to byl sezon i okazalo sie ze mój komputer jest za slaby albo plyta nie taka [pirat] i widzialem odcinek w którym wystąpil goscinnie fry niestety widzialem tylko polowe ale mi sie podobalo i bym byl happy jak by ten temat sie nie zamienil w krytykownie mojej osoby
z góry dziękuje
[ Dodano: Wto Lis 28, 2006 8:49 pm ]
a chodzi mi o jeszcze kilka goscinnyh
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 9:17 pm
Jezu tyle błędów danwo nie widziałam...
1) dlaczego mielibyśmy cię krytykować? nie byłoby to zgodne z tematem, więc posty posżlyby papa.
2) Fry nie był nigdy w Simpsonach, ewentualnie Bender
3)naucz się pisać dobrze chociaż w jednym języku - bo nawet happy źle napisałeś...
sorry za blędy jestem dyslektykiem który nie uzywa polskiego codziennie
Tym bardziej powinieneś się starać i korzystać z możliwości, które daje komputer np. automatycznego słownika.
Professor_Frink [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 12:40 am
Dobra, bledy niewazne - kaZdy pisze jak umie i jak mu klawiatura pozwala
No jesli chodzi o "polaczenie futuramy i simpsonow" no to moge polecic komiks FUTURAMA SIMPSONS CROSSOVER. W wyniki pogmatwanych okolicznosci bohaterowie Futuramy "wpadaja" do Springfield.
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 2:17 pm
Myślę, że ważne bo wystarczy, że wrzuci swoją wypowiedź do worda i ustawi język polski i już ma wszystkie błędy zaznaczone i poprawione. To tylko chwilka a od razu się ma o człowieku inne zdanie.
Lioko, a może byś pisał po angielsku? Rozumiemy tutaj ten język, a Ty nie będziesz się musiał męczyć...
niewiem ale prawdopodobnie nie byloby tyle smiechu jednak wole amerykanska rodzinke
sushi [Usunięty]
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 11:21 pm
Czasem mysle ze byloby fajnie przemycic w pojedynczym odcinku jakas z postaci z Futuramy, jakis text lub scene...
P.S.
Dysortografia nie upoważnia do nieznajomości zasad ortografii. Podstawowe zasady kazdy musi znac! Pewnie, ze lepiej pisac szybko, bez zastanowienia...ale w tym wypadku dys'y Cie nie uspr.
Buczek96 [Usunięty]
Wysłany: Czw Lis 30, 2006 2:28 pm
Gdzie można dostac lub z kad sciagnac FUTURAMA SIMPSONS CROSSOVER. Tzw chodzi mi o komiks. I czy jest może gdzies przetłumaczony czy tylko po angielsku. Ale to mi nie przeszkadza prosze o jakiegos linka jesli ktos zna. Pozdrawiam.
P.S A jeśli chodzi o stworzenie serialu i połaczenie dwóch seriali hmm z tego sie tworzy 3 serial. Nie nie widzi mi sie to zupełnie nigdzie tam nie robią i nie powinni. Jeszcze raz pozdrawiam.
w ogole durny pomysl...
jesli chodzi o komiksy cross-over'y sa spoko, ale zeby serial?
na co?
po co?
kazdy serial mowi o czym innym a to ze producenci i poczucie humoru ci sami to nie znaczy,ze super by to wyszlo... po co kombinowac jak kon pod gore?
hamtaro [Usunięty]
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 8:27 pm
Johnny B. napisał/a:
Jezu tyle błędów danwo nie widziałam...
[...]
2) Fry nie był nigdy w Simpsonach, ewentualnie Bender
[...]
Pojawił się raz na openingu. Chyba w 15 sezonie. Simpsonowie siadają na kanape z tych rur, i spada Fry, nagle go zasysa spowrotem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum