Wysłany: Pon Kwi 04, 2005 9:24 am Czy przesuną datę emisji następnego odcinka?
Jeszcze nie widziałem najnowszego odcinka, ale mam wieści o następnym. Jego tytuł to "Father, Son, and Holy Guest Star", a jego opis jest następujący:
Bart zostaje oskarżony o coś, czego nie zrobił, zostaje wyrzucony ze szkoły i trafia do szkoły katolickiej. Tam poznaje księdza, który przy pomocy komiksów ukazuje mu najciekawszą stronę religii. Jednak rosnące zainteresowanie Barta katolicyzmem alarmuje Marge i teraz w rękach rodziców leży ponowne nawrócenie go.
Oficjalna data emisji to 10-tego kwietnia. Jednak chodzą plotki, że z powodu śmierci Jana Pawła II oraz z powodu anty-katolickiego charakteru odcinka, zostanie on pokazany później.
Osobiście uważam, że FOX nie powinien był emitować "The Seven Bear Snitch" w tą niedzielę. Fakt, że jednak wyemitowali, pokazuje jak mało obeszła Amerykanów śmierć Papieża.
Dokładnie, uważam że mogli się z wczorajszym odcinkiem wstrzymać. Tydzieńr nie zrobiłby im aż takiej różnicy, a wyrazili by tym samym szacunek dla wielkiego człowieka. Z drugiej strony należy pamiętać, że kościół katolicki ma ostatnio w usa nienajciekawszą opinię. Chociaż należałoby powiedzieć niektórzy księża, ale tak to jest że niektórym wygodniej jest oskarżać całą instytucję za występki jednostek.... Smutne ale prawdziwe.
PS. Tłumaczenie ostatniego odcinka w toku.
_________________ Hey, Homer, I'm worried about the beer supply. After this case, and the other case, there's only one case left
Ok Napisy są już na ukokńczeniu. Wysłąłem wstępną wersję do And_Or'a a potem jeszcze je trochę poprawiłem. Jest trochę dziur ale myslę, że wieczorkiem posiedzę i jutro udostępnie napisy.
_________________ Hey, Homer, I'm worried about the beer supply. After this case, and the other case, there's only one case left
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum