The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: fox, puls, si, telewizja, zmieni

Zamknięty przez: tomeczek
Czw Lis 01, 2007 5:59 pm
Czy telewizja Puls zmieni si? w FOX?
Autor Wiadomość
tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 12:27 pm   Czy telewizja Puls zmieni się w FOX?

Ciekawy News http://media2.pl/media/26...-sie-w-fox.html

Jeśli to wypali to być może będziemy mieli wreszcie telewizję Fox w Polsce. Mają ją już Hiszpanie czy Włosi i na obu lecą Simpsonowie 8)

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 12:39 pm   

Super... :D A Futuramę też puszczają??!! :mrgreen: Bo jak tak to full wypas... :D

Michalson  
Profesor

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 3:10 pm   

A ja tam nie chcę Foxa w Polsce :) Najlepiej dla mnie jest wtedy, gdy seriale które oglądam - czyli np. Simpsonowie, są w miarę znane w danym kraju, ale nie szaleją za nimi tłumy i niezbyt wiele osób się nimi podnieca :P Może dla niektórych to głupia opinia, ale ja lubię być oryginalny...

D'oh!

m@rcin  
Grampa

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 5:16 pm   

Michalson napisał/a:
ale ja lubię być oryginalny

To tak samo jak ja :D Nie zależy mi na rozpowszechnieniu Simpsonów na większą skalę.

maciek14  
Marge

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 5:37 pm   

Ja sie ciesze ale rzeczywiscie mogliby zrobic tak zeby simpsonowie nie byli za czesto puszczani to w tedy zyskaja na popularnosci ale nie az tak bardzo np. 3 razy w tygodniu :P

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 5:43 pm   

Śmieszą mnie te komentarze. Jesteście oryginalni bo oglądacie najpopularniejszą kreskówkę na świecie za to mało popularną w Polsce? Bez komentarza

maciek14  
Marge

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 5:54 pm   

tomeczek napisał/a:
Jesteście oryginalni bo oglądacie najpopularniejszą kreskówkę na świecie za to mało popularną w Polsce? Bez komentarza

A moze rzeczywiscie masz racje jednak zmieniam zdanie tomeczek przekonales mnie
jakby sie dalo to usun tamtego mojego posta poprzedniego :lol: az mi glupio

Bartolomeo  
Maggie

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 9:07 pm   

Maciek widać żeś jeszcze dzieciak i swojego zdania nie masz. Wypowiedz się jak chcesz a nie tak jak inni i jak akurat "wiatr zawieje".
Chyba wiem o co im nawet chodzi z tym żeby nie były zbyt popularne. Nikt chyba nie chce żeby Simpsonowie skączyli jak Pokemony czyli w chipsach i innych pierdołach.

A co do Simpsonów w Polsce to super sprawa. Ze wszystkim bedziemy na bieżąco i gorąco D:

Michalson  
Profesor

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 9:16 pm   

Bartolomeo napisał/a:
Chyba wiem o co im nawet chodzi z tym żeby nie były zbyt popularne. Nikt chyba nie chce żeby Simpsonowie skączyli jak Pokemony czyli w chipsach i innych pierdołach.

dokładnie. Nie chcę też żeby wszyscy w okolicy podniecali się Simpsonami, zbierali jakieś kapsle z chipsów czy figurki z kinder niespodzianki...
Tak samo było z Harrym Potterem - czytałem go dawno, wtedy nie był jeszcze w Polsce tak popularny. Potem wyszedł film i nagle wszędzie zrobiło się pełno tzw. "Potteromaniaków" ( niektórzy nigdy nie przeczytali żadnej książki z sagi - znam ich... ) którzy na fali popularności filmu zaczęli zbierać rozmaite (cenzura) związane z HP, licytować się kto to bardziej lubi Harrego itd.
Podobnie było z wyścigami F1 - jako fan sportu oglądałem je od zawsze, nagle przyszedł Kubica i Polska stała się krajem F1, "wielkich znawców" itd.

Nie wiem jak Was, ale mnie to po prostu bardzo irytuje i nie chcę żeby Simpsonowie byli następni...

D'oh!

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 10:05 pm   

Zgadzam się w 90% z Michalsonem ... Jak wszyscy to bęndą lubić to aż nam się znudzi (o ile to możliwe.. :P ) ... Chociaż z drugiej strony fajnie by było jak u nas tak jak w USA zrobili ,prawdziwe KWIK-E-MARTY ... :roll: Codziennie chodziła bym tam po bułeczki... :mrgreen: No i może z reszty figurkę Homera bym sobie kupiła... :D ( reszta ,by chyba musiała 30 zł wynieść... :P )

Bartolomeo  
Maggie

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 10:19 pm   

No polacy mają to do siebie że wszystkim co jest aktualnie na topie nagle zaczynają się interesować. Było tak nie tylko z Potterem, F1 ale z siatkówką (jak polacy grali na mistrzostwach) no i z piłką ręczną. Nagle pełno znawców i fanów, a połowa nie zna nawet zasad tyczy się to głownie piłki ręcznej która nie jest aż tak popularnym sportem w Polsce.
Na pewno będzie miło jeśli polecą Simpsonowie (już lecą na C+) i trochę ludzi się nimi zainteresuje i może troszkę więcej pojawi się u nas gadżetów itp.

Lee_Nox  
Homer

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 10:21 pm   

Bartolomeo napisał/a:
Maciek widać żeś jeszcze dzieciak i swojego zdania nie masz. Wypowiedz się jak chcesz a nie tak jak inni i jak akurat "wiatr zawieje".

G.. prawda, z przeproszeniem wyrażenia. Tylko krowa nie zmienia poglądów. Jeśli ktokolwiek jest tu dzieciakiem, to właśnie Ty, z podejściem "moje na wierzchu" i stań na głowie, ja poglądów nie zmienię. Więcej odwagi potrzeba, by przyznać komuś rację niż obstawać przy swoim.

Michalson napisał/a:
dokładnie. Nie chcę też żeby wszyscy w okolicy podniecali się Simpsonami, zbierali jakieś kapsle z chipsów czy figurki z kinder niespodzianki...

A jakie to ma znaczenie? Czy jakoś ci to uwłacza? Podnieca cię taki elityzm? Bo nikt inny tego nie zna, to znaczy, że jesteś w jakiś sposób lepszy? Zacznij słuchać Mozarta, wtedy może rzeczywiście będziesz mógł się czymś pochwalić.

Bartolomeo  
Maggie

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 10:27 pm   

Lee_Nox napisał/a:
Bartolomeo napisał/a:

G.. prawda, z przeproszeniem wyrażenia. Tylko krowa nie zmienia poglądów. Jeśli ktokolwiek jest tu dzieciakiem, to właśnie Ty, z podejściem "moje na wierzchu" i stań na głowie, ja poglądów nie zmienię. Więcej odwagi potrzeba, by przyznać komuś rację niż obstawać przy swoim.

Nie chodzi tutaj o zmianę poglądów jako taką ale o to, że jesli tłum mówi "tak" to my też mówimy "tak", a jesli tłum powie "nie" to my powiemy to co on, choć tak naprawdę myslimy inaczej. Nie mówię tu że maciek14 myślał inaczej ale zrobił to co przed chwila opisałem. I nie sztuką jest się dopasowywać do innych, czyli tak jak już napisałem "jak wiatr zawieję", sztuką jest sprawić żeby inni dostosowali się do nas i naszego zdania.

Michalson  
Profesor

Wysłany: Nie Lip 15, 2007 10:31 pm   

Lee_Nox napisał/a:
Michalson napisał/a:

A jakie to ma znaczenie? Czy jakoś ci to uwłacza? Podnieca cię taki elityzm? Bo nikt inny tego nie zna, to znaczy, że jesteś w jakiś sposób lepszy? Zacznij słuchać Mozarta, wtedy może rzeczywiście będziesz mógł się czymś pochwalić.

tak, dokładnie, zgadłeś :roll: Dziękuję, nie zależy mi na tym żeby móc się tym pochwalić...
Tak, taki elityzm bardzo mnie podnieca, wręcz jestem cały gorący kiedy myślę o tym jak mało osób ogląda Simpsonów w Polsce... Codziennie przed pójściem do łózka mówię do siebie w myślach "ahh Michał, jesteś boski, jesteś lepszy bo lubisz coś czego nikt inny nie zna".

Po prostu nie lubię jak z dnia na dzień cała Polska podnieca sie jakąś rzeczą i nagle wszyscy są super-hiper-ekstra fanami... Po co taki rozgłos? Dobrze jest jak jest...
TS sa na C+ i w sieci, kto ma możliwość to ogląda i jest dobrze.

D'oh!

maciek14  
Marge

Wysłany: Pon Lip 16, 2007 5:55 pm   

Bartolomeo napisał/a:

Bartolomeo, nie o to chodzi po prostu tomeczek mnie uswiadomil i przyznalem mu racje oraz zmienilem zdanie, cos w tym zlego :? :

Lee_Nox dziekuje za obrone :)

Ale juz o tym nie piszmy bo offtop robimy

Bartolomeo jak masz mi jeszcze cos do powiedzenia to napisz mi na PW :P

A tutaj dziennik ptwierdzil informacje http://www.dziennik.pl/De...ArticleId=50643

No to bedziemy mieli Fox Polska

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi