Jak na razie nie mają nawet konkurencji Wcześniej oglądałem jeszcze Futurame ale jak zacząłem oglądać Simpsonów to poszła w odstawkę Jak dla mnie Simpsonowie skopali wszystkie inne seriale
A jak dla mnie to obecnie jest niestety na odwrót.
Oto jak prezentuje się mój obecny ranking(ale uwaga, nie uwzględniam w nim absolutnie wszystkich seriali jakie tylko w życiu widziałem, a jedynie te, które oglądam obecnie oraz te które oglądałem w ciągu ostatniego roku i do których mi sentyment pozostał):
1.Family Guy
2.MacGyver
3.Sonic X
4.Alf
5.Włatcy Móch
6.Futurama
7.Kapitan Bomba
8.39 i pół
9.Magnum P.I.
potem długo nic...
...
...
...
i dopiero gdzieś na szarym końcu są Simpsonowie.
No niestety ale jest to obecnie jeden z najmniej chętnie oglądanych przeze mnie seriali. Nie tylko dlatego, że najnowsze odcinki i sezony prezentują coraz słabszy poziom, ale też dlatego, że będąc maniakiem żółtej rodzinki przez ostatnie 2,5 roku(a wliczając okresy gdy oglądałem ich na TVP1 i Fox Kids to wychodzi jeszcze dłużej) zdążyli mi się już po prostu przejeść i tyle.
Co zaś do pozostałych seriali to ciężko mi było ułożyć ten ranking i długo wstrzymywałem się od tego, bo nie chciałem skrzywdzić żadnego z seriali. No ale jak mus to mus.
U mnie Simpsonowie są trochę dalej =P. Nie jestem jakimś maniakiem tego serialu animowanego, ale czasami mam na niego "fazę". Na razie oglądałem mało sezonów, więc może się to zmieni, ale na razie moja lista prezentuje się tak:
1. MI High (Boże, jak ja to kocham!)
2. SJA
3. Doctor Who
4. 39 i pół
5. Świat wg. Kiepskich
6. Simpsonowie
_________________ Obejrzane sezony seriali:
a) Simpsonowie: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8 (w trakcie), 17, 19
b) Futurama: 1 (w trakcie)
Teraz zdecydowanie! Próbowałem różnych amerykańskich kreskówek: South Park, Family Guy, American Dad, The Cleveland Show, Beavis & Butt-head, Futurama (!) i dalej Simpsonowie są na pierwszym miejscu! The Simpsons widziałem tylko 7 sezonów (malo w porownaniu do tych co ogladneli wszystkie). Cos ostatnio to ogladanie slabo mi idzie... Jak ogladne wiecej seoznow (lub wszystkie) to prawdopodobnie sie za cos zabiore.
Według mnie Simpsonowie wygryają z innymi serialami móglbym oglądac nawet 5 godzin i mi by się nie znudzili .Zgadzam się z Vidiu że inne seriale po jakimś czasie sie nudzą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum