The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bez, czym, podtekstow, prosze, simpsonow, ssiecie

Czym ssiecie simpsonow (bez podtekstow prosze)
Autor Wiadomość
MoJahJah
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sty 17, 2005 12:16 pm   Czym ssiecie simpsonow (bez podtekstow prosze)

ciekawi mnie skad bierzecie odcinki, jakich programow uzywacie
i od razu kcialbym wam zaproponowac i polecic serwery binarne a.k.a. binarki wlasnie sciadam sobie 1 odcinek 5 serii w jakosci dvd a uzytkownik zapowiedzial ze zamiesci ja cala :D z czego ogromnie sie ciesze
z binarek mam juz 2 cale sezony i 3 i 4 tak wyrywkowo juz nie moge sie doczekac 5 seasomu :D

BarneyGumble  
Bohater Springfield

Wysłany: Wto Sty 18, 2005 9:26 pm   

Jakoś nigdy nie byłem przekonany do grup binarnych. Po prostu wydaje mi się, że nie są do tego stworzone (w sensie wygody), ale zaznaczam, że to tylko moja opinia i nie każdy musi się z nią zgadzać;. Ze swojej strony polecam Direct Connect, znajdziecie na nim masę odcinków. Jedyna wada, żeby się dostać; na większe huby trzeba sporo udostępniać;, ale warto. A po za tym można próbować; sciągać; z edonkeya, bittorrenta (ostatnio ryzykowne z powodu padających jak muchy trackerów), lub FTP (ciężko znaleĽć;, ale zadanie nie niewykonalne).

---  
Jebediah Springfield
...

Wysłany: Wto Sty 18, 2005 10:39 pm   

eMule rzadzi ja sobie porownuje sumy kontrolne wlasnie tym przogramem (tak to sie ladnie mowi) i nie narzekam

BarneyGumble  
Bohater Springfield

Wysłany: Sro Sty 19, 2005 7:09 am   

Tak, emule jest dobrym klientem edonkeya. Mnie jednak denerwuje z reguły długie oczekiwanie w kolejkach. Od pewnego czasu także i direct connect stosuje hashowanie plikow, tak więc nie ma najmniejszego problemu z dociągnięciem pliku,nawet jeśli osoba zmieniła nicka, lub opuściła huba - wystarczy wybrać; opcję search by TTH i program wyszuka pliki o tej samej sumie kontrolnej.

Kaukaz
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sty 19, 2005 6:45 pm   

Jak wszystko z Simpsonów ciągne z torrenta.Dawniej sciagałem z kazy ale ten program to wielka niewiadoma, nigdy nie mialem pewnosci ze to nie wirus :?
Ostatnio zmieniony przez Kaukaz Wto Mar 01, 2005 9:10 am, w całości zmieniany 1 raz  

oGrodnik
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 22, 2005 12:18 am   

to kaza to nie wirus? kurde a ja myslalem... 8) hehe oslem go!!

Cann
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 28, 2005 7:57 pm   

ja sciagam z dc++ i transfery mam po 40kb/s przy laczu 640.
Cytat:
Od pewnego czasu także i direct connect stosuje hashowanie plikow, tak więc nie ma najmniejszego problemu z dociągnięciem pliku,nawet jeśli osoba zmieniła nicka, lub opuściła huba - wystarczy wybrać; opcję search by TTH i program wyszuka pliki o tej samej sumie kontrolnej.
czy moglbys napisac gdzie sie to "daje" i co to znaczy suma kontrolna ? thx pozdrawiam

BarneyGumble  
Bohater Springfield

Wysłany: Pon Lut 28, 2005 10:24 pm   

Dowolny nowy klient dc++ posiada opcję hashowanie plikow. Przy pierwszym uruchomieniu i po dodaniu nowych plikow do udostepnionych plikow program przeprowadza tzw hashowanie, ktore trwa w zaleznosci od wielkosci plikow nawet kilka/nascie minut. A polega to na tym ze kazdy plik otrzymuje unikalna sume kontrolną - w uproszczeniu kazdemu plikowi przypisuje sie unikalny ciag kilkudziesiecioznakowy. Samego procesu obliczania tego ciagu nie znam ale pewnie zalezy to od wielkosci pliku i paru innych rzeczy. Grunt ze dwa te same pliki maja te same hashe. A jeśli nie tzn. ze nie sa to te same pliki :) .
Zalety w skrócie: jesli masz jakis niedociagniety plik mozesz wyszukac go u innych uzytkownikow korzystajac z opcji search by tth klikajac na sciaganym pliku w zakladce Download Queque (DC++)- zauwaz ze te same pliki moga miec rozne nazwy a mimo to miec ten sam hash. Na upartego mozesz w opcjach zaawansowanych zaznaczyc zeby program co pewnie czas automatycznie wyszukiwał Ľródła (Nie polecam jednak).

gesh  
Bohater Springfield

Wysłany: Nie Maj 01, 2005 3:52 pm   

Najwiecej odcikow zdobylem przez Dc++, najnowsze sciagam przez Torrenta...

Kopciu
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 13, 2005 6:18 pm   

jesli nie edonkey to co?? :D
btw wszystkie linki do edonkey-a biore www.the-realworld.de
jesli macie problemy z konfigiem emule/edonkey to www.shareosiol.com

gesh  
Bohater Springfield

Wysłany: Sob Maj 14, 2005 10:19 am   

bardzo duzo idzie sciagnac z DC++ - ogromna liczba zrodel, nie trzeba tak dlugo czekac jak w edonkey... i lepsze transfery (przynajmniej u mnie).

Do nowych odcinkow najlepszy jest oczywiscie torrent.

idoleq  
Grampa

Wysłany: Sob Maj 14, 2005 9:53 pm   

Torrent - Azureus! Rzadzi :]

gesh  
Bohater Springfield

Wysłany: Nie Maj 15, 2005 11:02 am   

Do torrenta raczej uzywam BitCometa...

dLg
[Usunięty]

Wysłany: Nie Maj 15, 2005 11:50 am   

Ja uzywałem zdaje się BitTornado; byłem średnio zadowolony; teraz uzywam Azerusa i jestem zadowolony :D

bernardzik
[Usunięty]

Wysłany: Wto Maj 17, 2005 12:15 pm   

Ja sciagam Bit Cometem!!! I jestem Zadowolony!!!! :mrgreen:

Odpowiedz do tematu