The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czyzby, miala, odcinki, simpsonow, tvp, wykupione

Czyżby TVP miała wykupione odcinki Simpsonów?
Autor Wiadomość
Wojtix  
Maggie

Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 12:09 pm   

Modle się o to by TVP wyemitował The Simpsons :P

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 2:05 pm   

Nie wyemituje bo C+ ich wykupiła.

Wojtix  
Maggie

Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 5:02 pm   

Cudy się czasami zdarzają :P

[ Dodano: Pon Kwi 09, 2007 5:03 pm ]
pardon błąd nie "cudy" lecz "cuda"

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 9:03 pm   

Matko Boska to zamiast wyedytować swojego posta i poprawić w nim błąd to koniecznie musiałeś pod spodem napisać następnego? Na szczęście ktoś mądry wymyślił lączenie postów bo robiłbyś błąd za błędem a pod spodem dawałbyś następne posty z informacją o błędzie :evil:

air chris  
Matt Groening

Wysłany: Pon Kwi 09, 2007 9:05 pm   

A już sobie pomyślałem, że dawno nie było ostrzeżeń na forum i moderatoży są ostatnio dość wyrozumiali. A tu...

The Simpsons  
Profesor

Wysłany: Pon Lip 02, 2007 12:37 am   

tomeczek napisał/a:
Już kiedyś dwójka Simpsonów puszczała więc kto wie

Apropo .. Mój tata pracuje w TVP 2 ... Co prawda jest operatorem.. Ale naturalnie zna tam wszystkich.. Wypytam... :mrgreen:

[ Dodano: Pon Lip 02, 2007 12:41 am ]
tomeczek napisał/a:
Przez przypadek szukając informacji o muminkach natrafiłem na TEN topic.

Może i sie upierdliwie czepiam ... :D Ale nie wytrzymam... :P Po cos ty szukał informacji o muminkach.. :lol:

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Pon Lip 02, 2007 1:22 am   

The Simpsons napisał/a:
Może i sie upierdliwie czepiam ... :D Ale nie wytrzymam... :P Po cos ty szukał informacji o muminkach.. :lol:

Bo swego czasu miałem plan aby obejrzeć wszystkie odcinki. I nawet parę odcinków z telewizji nagrałem ale potem skasowałem bo nie chciało mi się ich oglądać. Widać wyrosłem

fatman  
Marge

Wysłany: Wto Lip 03, 2007 12:55 pm   

Już prędzej TVN bym "podejrzewał", o emisję Simpsonów. Albo Polshit, oni tam mają jakąś umowę z C+ odnośnie seriali i filmów. 8) Z drugiej strony zadziwia mnie fakt, że ta umowa nie daje możliwości oglądania Polshitu na Cyfrze+, ale to zupełnie inny temat. :P
P.s. Muminki były spoko! Najbardziej bałem się Buki (czy Muki-nie wiem jak się dokładnie nazywała). :wink:

basto  
Grampa

Wysłany: Wto Lip 03, 2007 1:06 pm   

fatman napisał/a:
Już prędzej TVN bym "podejrzewał", o emisję Simpsonów. Albo Polshit, oni tam mają jakąś umowę z C+ odnośnie seriali i filmów.

Jeżeli tak jak mówisz Polsat ma umowę z C+ to trzeba do nich napisać maila z pytaniem czy wyemitują TS. Chodź możliwe, że C+ nie będzie kodował The Simpsons bo w tym czasie co lecą simpsonowie leciał diabelski młyn a on był nie kodowany.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Lip 03, 2007 1:09 pm   

Canal+ koduje Simpsonów.

basto napisał/a:
Jeżeli tak jak mówisz Polsat ma umowę z C+ to trzeba do nich napisać maila z pytaniem czy wyemitują TS.

Tego nawet nie komentuję bo już mi się znudziło tłumaczenia Ci na czym polega wyłączność itd. I tak nie zrozumiesz

basto  
Grampa

Wysłany: Wto Lip 03, 2007 2:25 pm   

tomeczek napisał/a:
Canal+ koduje Simpsonów.

Wiem o tym ale napisałem może C+ nie będzie tego kodował. Zapomniałem tam dopisać, że za jakiś czas czyli np. po wakacjach.
tomeczek napisał/a:
basto napisał/a:
Jeżeli tak jak mówisz Polsat ma umowę z C+ to trzeba do nich napisać maila z pytaniem czy wyemitują TS.

Tego nawet nie komentuję bo już mi się znudziło tłumaczenia Ci na czym polega wyłączność itd. I tak nie zrozumiesz

Znowu się czepiasz. :evil:
fatman, napisał, ze mają umowę czyli C+ może odsprzedać prawa do emisji TS Polsatowi.

tomeczek  
Rada Kamieniarzy

Wysłany: Wto Lip 03, 2007 2:32 pm   

basto napisał/a:
fatman, napisał, ze mają umowę czyli C+ może odsprzedać prawa do emisji TS Polsatowi.

A pisz do nich. Proszę bardzo. Ja już do Polsatu pisałem nim C+ zapowiedziało emisję Simpsonów i nawet nie odpisali.

fatman  
Marge

Wysłany: Wto Lip 03, 2007 6:16 pm   

Bo Polsat ma nas w d... głęboko gdzieś :!: Oglądaliście 24? Kiedyś pominęli ze dwie godziny z serialu. Druga sprawa: Nawet jeśli C+ pozwoli (nie czepiaj się Tomeczek, wiem co to znaczy wyłączność) to po paru latach, może nawet w 2011. Tak było z "13 posterunkiem". Polsat ma prawo pokazać tylko pierwszą serię.

Pepeh  
Lisa

Wysłany: Nie Sty 08, 2012 12:44 pm   

mogli by na TVP zacząc puszczac bo żadnego kanału na którym teraz leci to nie mam :(

Valambir  
Lisa

Wysłany: Nie Sty 08, 2012 3:16 pm   

Na 100% wiem że tvp nie będzie emitować Simpsonów , niedawno się pytałem na ich stronie

Odpowiedz do tematu