Matko Boska to zamiast wyedytować swojego posta i poprawić w nim błąd to koniecznie musiałeś pod spodem napisać następnego? Na szczęście ktoś mądry wymyślił lączenie postów bo robiłbyś błąd za błędem a pod spodem dawałbyś następne posty z informacją o błędzie
Może i sie upierdliwie czepiam ... Ale nie wytrzymam... Po cos ty szukał informacji o muminkach..
Bo swego czasu miałem plan aby obejrzeć wszystkie odcinki. I nawet parę odcinków z telewizji nagrałem ale potem skasowałem bo nie chciało mi się ich oglądać. Widać wyrosłem
Już prędzej TVN bym "podejrzewał", o emisję Simpsonów. Albo Polshit, oni tam mają jakąś umowę z C+ odnośnie seriali i filmów. Z drugiej strony zadziwia mnie fakt, że ta umowa nie daje możliwości oglądania Polshitu na Cyfrze+, ale to zupełnie inny temat.
P.s. Muminki były spoko! Najbardziej bałem się Buki (czy Muki-nie wiem jak się dokładnie nazywała).
Już prędzej TVN bym "podejrzewał", o emisję Simpsonów. Albo Polshit, oni tam mają jakąś umowę z C+ odnośnie seriali i filmów.
Jeżeli tak jak mówisz Polsat ma umowę z C+ to trzeba do nich napisać maila z pytaniem czy wyemitują TS. Chodź możliwe, że C+ nie będzie kodował The Simpsons bo w tym czasie co lecą simpsonowie leciał diabelski młyn a on był nie kodowany.
Wiem o tym ale napisałem może C+ nie będzie tego kodował. Zapomniałem tam dopisać, że za jakiś czas czyli np. po wakacjach.
tomeczek napisał/a:
basto napisał/a:
Jeżeli tak jak mówisz Polsat ma umowę z C+ to trzeba do nich napisać maila z pytaniem czy wyemitują TS.
Tego nawet nie komentuję bo już mi się znudziło tłumaczenia Ci na czym polega wyłączność itd. I tak nie zrozumiesz
Znowu się czepiasz.
fatman, napisał, ze mają umowę czyli C+ może odsprzedać prawa do emisji TS Polsatowi.
Bo Polsat ma nas w d... głęboko gdzieś :!: Oglądaliście 24? Kiedyś pominęli ze dwie godziny z serialu. Druga sprawa: Nawet jeśli C+ pozwoli (nie czepiaj się Tomeczek, wiem co to znaczy wyłączność) to po paru latach, może nawet w 2011. Tak było z "13 posterunkiem". Polsat ma prawo pokazać tylko pierwszą serię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum