Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 12:00 pm Czyżby TVP miała wykupione odcinki Simpsonów?
Przez przypadek szukając informacji o muminkach natrafiłem na TEN topic. Wg założyciela tematu TVP ma wykupuione odcinki Simpsonów ale nie zamierza ich wyemitować. Nie wiem czy informacja prawdziwa ale w związku z tym możnaby pomęczyć trochę panów z TVP emailami z petycjami
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 12:03 pm
No tak, nie wiadomo tylko skąd te informacje pochodzą. Może ten gość po prostu sądzi, że skoro TVP puszczała kiedyś odcinki, to znaczy, że ma wykupione i może puszczać i teraz. A to wcale nie musi być prawda.
Wiem dlatego napisałem że nie wiem czy informacja prawdziwa ale możnaby napisać do TVp maila czy byłaby możliwość puszczania. Ciekawe tylko czy odpiszą.
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 1:47 pm
And-or napisał/a:
Możesz spróbować, ja jednak jestem pesymistycznie nastawiony.
Ja ta samo. Zreszta przyzwyczailem sie do sciagania napisow i ogladania odcinkwo na kompie W TV jakby puszczali to pewnie z dubbingiem lub lektorem..
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 2:25 pm
czy to ma sens ?? i tak wiekszosc z nas ma albo miec bedzie wkrotce wszystkie serie i odcinki wiec ... po co nam tvp ?? ja tam mam w nosie ... skoro oni mieli nas przez tyla lat w nosie ... pzdr:)
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 2:41 pm
emsie, odp na Twoje pytanie jest banalna, popytaj sie znajomych ile zna Simpsonow? do sie dowiesz ze nie za duza ilosc, gdyby w tv zaczeli poszczac to forum by moglo na tym skorzystac. Nikomu by nie zaszkodzilo a tylko pomoglo gdyby wznowiono emisje.
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 10:55 pm
Moim zdanie nie ma szans na Simpsonów w TVP, nie w obecnym układzie - nawet jeśli odcinki kurzą się na półce, wydaje mi się, że serial mogłaby puścić jakaś TV komercyjan, obstawiałbym TVN lub polskie MTV. Jak już pisałem w którymś z tematów szansę na Simpsonów w TV widzę po sukcesie wersji kinowej o ile będzie w Polsce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum