The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: disco, stu

Disco Stu

Jak oceniasz t? posta
1
0%
 0%  [ 0 ]
2
0%
 0%  [ 0 ]
3
8%
 8%  [ 1 ]
4
8%
 8%  [ 1 ]
5
0%
 0%  [ 0 ]
6
0%
 0%  [ 0 ]
7
8%
 8%  [ 1 ]
8
16%
 16%  [ 2 ]
9
25%
 25%  [ 3 ]
10
33%
 33%  [ 4 ]
Głosowań: 12
Wszystkich Głosów: 12

Autor Wiadomość
gacjan  
Profesor

Wysłany: Pią Lip 10, 2009 9:33 pm   Disco Stu

Imię i nazwisko: Disco Stu

Disco Stu to człowiek, który żyje w starej dobrej epoce disco końca lat 70. Jego wygląd, ciągły taneczny krok pokazuje to na każdym kroku. Disco Stu mówi o sobie zawsze w trzeciej osobie, nie zwraca się do nikogo konkretnego.
Nie wiemy o nim wiele, ale na przykład w odcinku 14x02 dowiadujemy się o nim, iż naprawdę nie znosi disco, ale chce, by ludzie myśleli, że jest fajny, w odcinku 16x10 okazuje się, że poślubił Selmę, ale dostał unieważnienie małżeństwa od samego Jana Pawła II.

Podobnie jak Hans Moleman jest postacią epizodyczną, występującą w zasadzie tylko w gagach, o której nie da się powiedzieć nic pewnego.

espio5  
Grampa

Wysłany: Sob Lip 11, 2009 11:18 am   

Ja lubię Disco Stu.Zawsze mowi rymując :P Podoba mi się jego ubiór.Ocena 9/10 może być :)

gacjan  
Profesor

Wysłany: Sob Lip 11, 2009 11:23 am   

widzę, że mody zmienili ugrzeczniając moją ankietę. Szkoda, myślałem, że Simpsonowie generują jednak pewne poczucie humoru :)

_Pan_DA_  
Administrator

Wysłany: Sob Lip 11, 2009 11:39 am   

Ja zmieniłem bo uważam że powinniśmy dążyć ku ujednoliceniu ankiet a nie robieniu do każdej postaci innych.

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Sro Lip 15, 2009 9:06 pm   

Lubię tą postać, a to ze względu na moje duże zamiłowanie do dekady w której się mentalnie zatrzymał. Bardzo sympatyczny gostek, choć szkoda, że tak rzadko się pojawia. :) Fajnie są te jego gadki z odniesieniami do muzyki disco. :lol:
Oceniam postać tak na 8/10 - jak już wspomniałem jest spoko, no ale jest tylko jednym z wielu w tym serialu, więc nie jest jakąś wybitną dla mnie postacią, aby mógł zasłużyć na w pełni zasłużone 10. :P
Dodam jeszcze że ja tą postać zacząłem dostrzegać w serialu dosyć późno, bo przez bardzo długi czas jakoś go wogóle nie kojarzyłem.

P.S. gacjan, zapomniałeś dopisać aktora, który mu użycza głosu. :P

Chockula  
Lisa

Wysłany: Wto Sty 26, 2010 1:54 pm   

Spoko facet, ma niezłego hopla na punkcie disco i lat 70, w sumie go popieram bo muzyka tamtych lat była naprawdę warta uwagi ;) Dam mu 10/10 fajnie rymuje :D

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Wto Sty 26, 2010 9:03 pm   

Właśnie mi się przypomniała z nim genialna scena jak pochwalił się raz swoimi rybkami pływającymi w podeszwach/obcasach jego butów. :mrgreen: A gdy ktoś się spytał jak on je tam włożył to nie mógł sobie przypomnieć. :] I normalnie go zatkało - to była wg mnie najlepsza z nim scena w całym serialu. ;) O i o ile pamiętam to chyba nawet nie umiał odpowiedzieć na pytanie jak on je karmi i jak im się udało tyle czasu w takich warunkach przeżyć. :]

P.S. Dalej brakuje w opisie postaci naziwska aktora dubbingującego. :P

pqlamz  
Bart

Wysłany: Sro Sty 27, 2010 8:19 pm   

Shaggy napisał/a:
Właśnie mi się przypomniała z nim genialna scena jak pochwalił się raz swoimi rybkami pływającymi w podeszwach/obcasach jego butów. :mrgreen: A gdy ktoś się spytał jak on je tam włożył to nie mógł sobie przypomnieć. :] I normalnie go zatkało - to była wg mnie najlepsza z nim scena w całym serialu. ;) O i o ile pamiętam to chyba nawet nie umiał odpowiedzieć na pytanie jak on je karmi i jak im się udało tyle czasu w takich warunkach przeżyć. :]

P.S. Dalej brakuje w opisie postaci naziwska aktora dubbingującego. :P

Z tego co mi się wydaje to te rybki były martwe :)

Mr.Burns  
Profesor

Wysłany: Pon Sty 17, 2011 10:16 am   

Całkiem dobra postać pojawia się tylko epizodycznie ale potrafi mnie rozśmieszyć
ogólnie daje 8/10

kater  
Lisa

Wysłany: Czw Mar 03, 2011 2:32 pm   

dziwny giościu ale może to dlatego że nie trawię disco. jakby był jakimś progmetalowcem to może bardziej bym go pokochał. :P a tak to nie mam ochoty się z nim nawet przespać. postać do pupy! 3/10 - 3 punkty za rybki w jego bucie

HomeroSuperHero  
Grampa

Wysłany: Sob Wrz 03, 2011 3:35 pm   

Ołl bejbe disco disco ; D lubię tego kolesia,fajny ubiór,fajny styl,fajnie rymuje.

7/10.

Santana  
Bart

Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 10:46 pm   

Gdyby nie skojarzenmia z gorączką sobotniej nocy to chyba nie przepadałbym za tą postacią bo zazwyczaj jest wybitnie irtujący

mlodySimpson  
Maggie

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 4:47 pm   

Bardzo fajna epizodyczna postać

+rymy
+ubiór
+taniec

Nie zapomnijmy, że dzięki Marge polubił muzykę disco :lol: . :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu