Wiek: 17 Dołączyła: 18 Sie 2007 Posty: 390 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 5:16 pm
A ja utożsamiam się z wieloma żółtymi postaciami
Zacznijmy od Lisy, z którą łączy mnie inteligencja (i skromność przy okazji ;]) oraz to, że lubią nas nauczyciele Też zawsze zgłaszam się do wszystkiego i uwielbiam saksofony, niestety na własny mnie nie stać I też często wszystkich pouczam.
Dalej Bart- też czasem wpadnie mi do głowy jakiś głupi żart- tylko, że w przeciwieństwie do Barta, nikt mnie nie nakrył I również kocham komiksy
Dalej Homer- uwielbiam jeść, spać i oglądać telewizję, jak on
Później mogę porównać się lekko do Dziadka- jak on, bardzo często mam tak, że coś opowiadam i nikt mnie nie słucha ;D. Zazwyczaj przerywam to jękiem: "Eeeej, dlaczego nikt mnie nie słucha?! Ej. Słuchajcie mnie, proszę..."
I Ned z którym łączą mnie kretyńskie powiedzonka i wieczny uśmiech ale nie, do kościoła nie chodzę
Na samym końcu Otto, który podobnie jak ja kocha muzykę. Czasem jak on, słuchając muzyki zapominam o całym świecie. no i dobrze dogaduję się z młodszymi
[ Dodano: Pon Sty 18, 2010 12:29 am ]
Zapomniałam napisać... Jeszcze oczywiście jestem podobna do Marge- głos mam niemal identyczny jak ona
Ja z charakteru jestem kimś pomiędzy Lisą a Otto.
Jestem "kujonem" i bystrzakiem jak Lisa, jednocześnie zachowując się w stylu Otta (no, może mniej ćpię... Jedynie marihuanę od czasu do czasu, a tak to nic więcej).
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum