The Simpsons odcinki

Simpsons napisy najnowszy sezon

Odcinki simpsonów

Simpsonowie

Simsonowie sezon nowe odcinki napisy

Simpsons

Simpsons sezon

Simpsonowie sezon

Simpsons pobierz napisy

FAQ the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Szukaj the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Uzytkownicy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Grupy the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Rejestracja, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce Wyloguj, the simpsons portal najwieksza strona o simpsonach w polsce

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: jestescie, kogo, najbardziej, podobni, simpsons

Do kogo z The Simpsons jesteście najbardziej podobni?
Autor Wiadomość
Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 7:27 pm   Do kogo z The Simpsons jesteście najbardziej podobni?

Nie wiem czy taki temat już był... jeśli tak to przepraszam i proszę moderatorów lub adminów o usunięcie go i podanie mi linka do pierwowzoru tematu :oops:
No więc jestem ciekaw do którego z bohaterów kreskówki jesteście najbardziej podobni...
Nie chodzi tu o to kogo lubicie naśladować i czyje teksty powtarzacie, itp (jak to jest w temacie 'Czy The Simpsons zmieniło wasze nawyki'), tylko o to do kogo jest zbliżona Wasza osobowość... kształtowana zarówno z jak i bez udziału Simpsonów.

Ja mogę śmiało powiedzieć że w dzieciństwie byłem typowym Bartem Simpsonem (głupio mi się przyznać ale też czasami dla popisów pokazywałem w szkole goły tyłek... :oops: aż sam nie mogę uwierzyć że byłem taki głupiutki), no i pod innymi względami też byłem nie do końca grzecznym chłopcem :] Nauczyciele nieraz się na mnie skarżyli a ja nieraz bawiłem się ich kosztem (zupełnie jak Bart :]), sam trochę nawet łobuzowałem i trochę się zadawałem ze szkolnymi łobuzami (zupełnie jak Bart), lecz nieraz też dostawałem od nich wciry (zupełnie jak Bart) no i trochę też jeździłem na deskorolce (tak jak Bart), choć nie za dobrze mi to szło... wolałem rower :P ; zaś moja siostra to typowa Lisa. W dodatku między mną a mą siorą jest ta sama różnica wieku co między Bartem a Lisą...
Zaś moi rodzice niestety nie są podobni ani do Homera ani do Marge... no może mama prędzej do Marge ale tato z Homera nie ma chyba nic...
A i w ogóle wśród moich znajomych i krewnych udawało mi się znaleźć wszelkie podobieństwa do bohaterów The Simpons - jeden z moich kumpli był typowym Milhousem (nie wiem jak się pisze), drugi mój kumpel to najprawdziwszy w świecie Nelson...
Chyba nawet 'Ralpha' i 'Martina' miałem...

No a jak jest z Wami? :)

Ailee  
Marge

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 7:33 pm   

Mój tata jest podobny do Homera (całe szczęście, że wyglądem, a nie intelektem!). Ma duży brzuch, lubi piwo i wieprzowinę i jest prawie łysy.
Ja natomiast jestem czysta Lisa. Przemądrzała, uparta, dążąca do celu za wszelką cenę. I w piątej klasie miałam wielbiciela podobnego do Millhouse'a :lol: . Można nawet powiedzieć, że Lisa jest moim autorytetem :mrgreen: .

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 7:34 pm   

A... tak se myślę... mój dziadek jest chyba podobny do Homera... :lol: uwielbia piwo i jest nieźle gamoniowaty :lol: (ale oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu :P :wink: )
no ale w przeciwieństwie do Homera nie jest gruby bo uprawia dużo sportu...
a i też ma swoje powiedzonko ale nie jest to D'OH tylko 'k**wa jego mać', lub 'no masz no!...'

Inor
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 7:46 pm   

Jeżeli chodzi o charakter to najbardziej podobny jestem chyba do Lisy, chociaż to oczywiście nie jest 100% podobieństwo :D

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 7:53 pm   

Aha... a teraz właśnie się zorientowałem do kogo w The Simpsons jestem podobny z wyglądu... no więc trochę do tego właściciela sklepu z komiksami... wiecie, tego grubego, z lekkim zarostem i kucykiem...
no więc sam mam trochę nadwagi, mam zarost, ale znacznie gęstszy i... no kucyka może nie mam ale jeszcze dwa lata temu miałem no i byłem bardziej do niego podobny :P

No i jeszcze się zorientowałem do kogo podobny jest mój tato :) - chyba do Flandersa trochę...
zresztą mój sąsiad też jest do niego podobny. Ale teraz mówiłem o podobieństwach z charakteru :P

Aha i mój dziadek który jest Homerem, ma też kumpla takiego jak Barneya - takiego strasznego obdartusa i pijaka... :)

Vinci  
Bohater Springfield

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 10:31 pm   

Shaggy napisał/a:
a i też ma swoje powiedzonko ale nie jest to D'OH tylko 'k**wa jego mać'

:mrgreen: Co jak co ale to mnie rozwaliło. Pozdrów dziadka :wink:

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 10:53 pm   

ja charakterem do lisy myślę, choć sama nie wiem... Myślę, że głupotę homera ( przynajmniej czasami...) Ale podejrzewam, że każdy z nas ma coś w sobie z Homera. Hehe.. fajne powiedzonko... "There's a little Homer in all of us" :)

Shaggy  
Sponsor

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 11:05 pm   

Vinci na pewno pozdrowię dziadka :wink:
a skoro już o nim mowa - to ja se uświadomiłem, że on nie ma jednego a dwóch takich kumpli Barney'ów :]
Tyle że jeden z tych 'Barney'ów' ma pracę i rodzinę :P

srj
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 11:35 pm   

no ja sie raczej z lisa identyfikuje ze zgledu na jej ideologie;) a z zachowania to troche taki koles ze sklepu z komiksami jestem:D

basto  
Grampa

Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 7:38 am   

Ja chyba nie jeste do nikogo z the simpsons podobny. W rodzinie nikt mi nie przypomina simpsonow moze troche moja kuzynka co zachowuje sie ja maggie ( ma niecały rok ) :D

parox  
Bart

Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 11:18 am   

Ja jestem podobny do 3 osób :P :Homer, Bart, Mr.Burns dlaczego niewiem kiedy oglÂądałem tę kreskówkę tata zawsze wołał patrzcie rafał w telewizji ale ja żeczywiĹ"cie jestem do nich podobny!!! Lubie żÂądzić bracmi jak Mr. Burns tyle że nie braćmi :P
Ostatnio zmieniony przez parox Pią Kwi 13, 2007 3:49 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Johnny B.  
Rada Kamieniarzy
JESTEM KOBIET- :)

Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 1:24 pm   

Sorki ale muszę... MR Burns, Ms to dziewczynka by była :P

parox  
Bart

Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 3:48 pm   

dzięki mój błÂąd zara poprawię!!!

m@rcin  
Grampa

Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 6:00 pm   

Ja najbardziej przypominam Homera. Sądzę tak ponieważ lubię tak jak on wszystko olewać i niczym się nie przejmować :D Nie pomyślcie sobie tylko, że przypominam go także z wyglądu bo to nie prawda :P

maciek14  
Marge

Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 9:34 pm   

dokladnie jak powidziala Ailee moj tata jest identyczny jak Homer ale czasami zchowuje sie jak on :P :oops: a ja tez jestem podobny do Homera ale jak byl dzieckiem tylko ze wlosy mam troche dluzsze :D :roll:

Odpowiedz do tematu