Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Pon Mar 13, 2006 8:37 pm
Trochę to dziwne, jesteście wielbicielami serialu a nie podoba Wam sie dom bohaterów.
Wygląda trochę dziwnie, te kolory ale to bespośrednie przełożenie animowanego domu do rzeczywistości, gdyby świat miał takie kolory jak w serialu to byłoby nie do wytrzymania. Mnie osobiscie dom się nawet podoby, tylko nie te kolory. Ma dość funkcjonalny rozkład, w moim otoczeniu jest wiele o wiele gorszych domów, nawet uwzględniajac te kolory
Dokładnie. Każdy ma swoje wyobrażenia na dany temat. Ich konfrontacja z rzeczywistością może okazać się bolesna . Podobnie ma się sprawa z remake czołówki - wg mnie jest okropna, co nie zmienia faktu, że w obydwu przypadkach kocham ten serial.
_________________ Hey, Homer, I'm worried about the beer supply. After this case, and the other case, there's only one case left
Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 6:13 pm
mnie sie osobiscie ten dom nie podoba a z psychologicznego podejscia to po miesiacu mozna sie nabawic nerwicy a tak po roku to w ogole
Pozatym popieram ze wszystko wydaje sie sztuczne i plastkiowe takie wnetrza byly modne jak weszla sztuka pop art
srj [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 10:08 pm
blue_teddy napisał/a:
wnetrza byly modne jak weszla sztuka pop art
dlatego sa fajne ;]
swoja droga jak mozna sie nabawic nerwicy przy takich lagodnych kolorach?;]
Wysłany: Pią Kwi 28, 2006 10:37 pm
srj, jak sie spytasz ktorego kolwiek psychologa a nawet czlowieka od farb to uswiadomi Cie ze ostre kolory nie sa przeznaczone do pomieszczen mieszkalnych ani takich w ktorych spedzamy duzsza chwile bo podswiadomie dzialaja na nasza psichyke pobudzajac w nas stany nerwowe co proadzi pozniej do nerwic i tym podobnych a u dzieci moze nawet do padaczki wiec wiesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum