Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 9:16 pm Emoty
No więc co myślicie o tym ,aby dodac te emotki ...
Są tu też obrazki z Simpsonów i myśle ,że można je jakos wykorzystać (np. obok tematu [np. news] zamiast pączka)
Ale czekam na oceny wasze i adminow ...
Zapiszcie i powiekszcie sobie ,bo nie widać ....
P.S. napiszcie jesli nie ma jakis bohaterów i jak można je wykorzystać ... A no i co myślicie o emotkach (one sie niektóre ruszją ,te obrazki z Simpsonami też) ...
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 9:50 pm
Ta zielona uśmiechnięta i ta obok niej to ta sama seria co u nas emotki ... Banned i Cenzura u nas ,by sie przydały ... South Park często sie pojawia ,a ta chmurka różowa to chodziło mi żeby była tam cyfra i to jako ocena np. odcinka ... Te z Simpsonów muszą być (moim zdaniem) jakoś wykorzystane (można np. zrobić temat,albo dział emotki ,albo obrazki i to tam dać) ...
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 10:22 pm
Tzn. chcielibyście je wykorzystać jako emoty czy tak jak The Simpsons sugerowała jako oznaczenia tematów?
Wg. mnie nowe oznacznia tematów są niepotrzebne, ale emoty mogłyby sie przydać dodatkowe (bardziej w klimacie Simpsonowym) aczkolwiek niekoniecznie te...
Wiek: 16 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 507 Skąd: Springfield
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 3:11 pm
Tylko ,że to sa obrazki a potrzeba nam emotek ... Gdyby tak łaaadnie poprosić Karola_Haze to moze jakieś ładne udało mu sie zrobic (z Simpsonów oczywiście) ...
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 6:10 pm
Kape napisał/a:
The Simpsons, przeczytaj jescze raz mojego posta, szczególnie pierwsze zdanie i nawias
Przeczytałam no i co ... Jest duża różnica pomiędzy emotkami ,a zmniejszonymi obrazkami i uważam ,że emotki na forum ładniej ,by wyglądały ... Dlatego tak jak już mówiła trzeba poprosić baaardzo łaaadnie Karol_Haze i może uda mu sie je zrobić (albo zna jakąś strone z nimi) ...
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 11:20 pm
Faktycznie emotki ciekawe można by je zmniejszyć i ustawić zamiast tych podstawowych. Dziś postaram się zrobić paczkę zmniejszonych emotek z Simpsonami
Przeczytałam no i co ... Jest duża różnica pomiędzy emotkami ,a zmniejszonymi obrazkami i uważam ,że emotki na forum ładniej ,by wyglądały ...
ojeju, ale te zmniejszone obrazki byłyby właśnie emotkami Przecież tych które Ty wkleiłaś, też chyba nie rysowałaś sama. BTW są troszkę zbyt zblurowane, a przez to niewyraźne - popraw troszkę ostrość i będzie o wiele lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum