ERROR: Please enable JavaScript. Wyskakuje mi taki błąd podczas próby ściągnięcia dowolnego pliku z RS`a MAM ZAINSTALOWANY I URUCHOMIONY JAVASCRIPT nie mam premium więc klikam "Free" i wyświetla się komunikat taki jak powyżej. Nie wiem co robić próbowałem już z trzech przeglądarek (mozili 2.0, Internet explorera 6.0 i opery chyba 7.0) i ciągle ten sam bąłą zmieniałem IP, czyściłem chace w przeglądarka i nic, dodam, że stało się to nagle ściągłnąłem jakiś tam odcinek Simpsonów, po czym wyłączam i właczam program z Orange by zmienić IP i du...a nic się nie da zrobić. RATUNKU POMÓżCiE jeżeli ktoś się zna na tym niech napisze.
Oto screen:
EDIT: rozwiązałem problem wystarczyło wrzucić jeden plik o wielkości powyżej 1Mb i po sprawie. Prosiłbym Adminów o zamknięie tematu, by nikt nie spamował, a informacja może komuś się przyda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum