Wysłany: Czw Mar 06, 2008 9:36 pm Ewaluacja modów/adminów
Kochani!
W każdej społeczności co jakiś czas jest coś takiego jak ewaluacja pracowników
Postanowiłam zrobić ją też tutaj. Chciałam by była bardziej rozbudowana - więcej konkretów, dokladniejsze pytania - ale niestety strona na to nie pozwoliła.
Jest to zewnętrzna ankieta, więc żadne z nas nie ma dostępu do tego kto jak głosował, a zatem możecie być w 100% szczerzy!
Chcemy wiedzieć co o nas myślicie, by może coś zmienić, albo właśnie nie
Bardzo proszę by każdy udzielający się w jakiś sposób forumowicz zagłosował.
Ramka jest na głównej stronie po prawej. (niebieska)
Dziękuje!
Technik Nadzoru, chodzi o to żeby sobie nikt nie pomyślał, że jak zagłosuje tak a nie inaczej to potem moderator będzie się go jakoś czepiał. A tak nie wiadomo kto jak głosował.
a, bo nie załapałem
Macie dostęp do wyników w sumie, ale nie do tego jak głosował każdy z osobna.
Dzięki za wyjaśnienia tak powinien działać idealny admin, wyjaśniać
Wiek: 15 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 734 Skąd: Springfield
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 3:47 pm
Ankieta super . Szkoda tylko, że aby wejść na forum trzeba kliknąć w konkretny nowy/nieczytany/temat z komentarzami do newsa by móc później wejść na stronę główną forum (nie portalu :!: ), bo Ankieta zamieniła się z odpowiednim odnośnikiem.
Pytanie jest o najlepszego czyli jak wybieram np. tomeczka, to reszta adminów/modów miała by się mścić? Zdeczka chore.
Ankietę zewnętrzną można dawać na pytanie o najgorszego
Zróbcie również ankietę bardziej rozbudowaną jeśli chcecie. Ci co się nie będą bać waszego gniewu ( ), ją wypełnią.
_Pan_DA_, chore to jest Twoje czepianie się. Próbowaliśmy zrobić tak abyście czuli się swobodnie i wg Ciebie zrobiliśmy źle. A nawet jak byłoby na forum to i tak źle bo po co to nam ta odpowiedź. Nie chcesz to nie głosuj. Tyle ode mnie w tym temacie
Po prostu nie lubię bezsensownych akcji, a tą za taką niestety uważam.
Sorry, że się czepiam, ale taki już jestem
A głos oddałem, nawet dwa, bo nie mogłem się zdecydować na najlepszego moda (jednym jesteś Ty)
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 9:03 pm
Zaznaczylam opcję by rozpoznawał IP i cookies, więc uczciwy człowiek zagłosuje raz.
Gdybyśmy ją robili tutaj, mogłoby nas kusić by zobaczyć kto na kogo głosował. Nie chodzi nawet o chęć zemsty, tylko np o czystą ciekawość, a tak nie możemy sprawdzić, więc jest uczciwie
Co do sensu, chcemy wiedzieć czy np. niektorzy z nas nie powinni czegoś zmienić w swoim zachowaniu albo po prostu wiedzieć czy jesteście zadowoleni.
Ale nie chceta głosować to nie głosujcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum