kumpel co mieszka pokój obok mnie dostał ode mnie kiedyś w antyramie artykuł z faktu o tytule "jak wiesiek gnał po flaszkę" i jest opisana historia jak koleś jechał po wódkę do sklepu traktorem i tak mu było śpieszno, że chciał zdążyć przejechać przez przejazd kolejowy szybciej niż pociąg. pociąg okazał się szybszy
http://img59.imageshack.us/img59/7981/1261304096bypspmoon500.jpg
już mnie nic nie zdziwi
To akurat jest fake Bo widziałem całość tej strony bez uciętej 1/4 na dole i tytuł gazety był wyjasniający
No ale "Fakt" to typowo gazetka na poprawienie humoru Kiedyś jak chodziłem jeszcze do gimnazjum to kupowałem po drodze aby to dzień był weselszy Teraz już zlewam na to
Ale jest lepsza zagraniczna gazeta na którą bym trochę posiedział Oto link do jej numerów:
"Nie śpię, bo trzymam kredens" rządzi. Co do samej gazety - beznadziejnie niski poziom. Jako ciekawostkę dodam, że moi rodzice trzymają nadal jakichś numer sprzed 5 lat jako "pamiątkę" po papieżu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum