Wysłany: Sob Lip 04, 2009 4:39 pm Family Guy proekologiczne
Twórca Family Guy i American Dad dość mocno popiera ekologie. Czego dowodem jest udział w programie "Green it. Mean it.", a to kilka filmików i plakatów.
A tutaj niedzielne przerywniki Fox między kolejnymi kreskówkami, dotyczące Dnia Ziemi:
Bardzo ciekawy pomysł na promowanie "bycia ekologicznym". Z poszczególnych dzieł najbardziej przypadły mi do gustu: plakat ze Stewiem (ma w sobie coś takiego, jakby to powiedzieć: "dzikiego" XD), wypowiedź MacFarlane jako Petera, no i ten pierwszy filmik z kosmiczną "ośmiornicą" (bardzo rozbawiła mnie ta dyskusja). Ogólnie bardzo lubię gdy angażuje się animowane postacie do takich "poważnych" przedsięwzięć Zawsze mnie one przekonują
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum