A moim dużo słabszy, brakuje w nim tego czegoś. Tak więc tyle zdań ilu ludzi Jak o mnie chodzi to Simpsonowie i Futurama wymiatają, chociaż przyznam się, że Family guy widziałem tylko 10 - 15 odcinków. Ale skoro mnie nie porwało to już raczej nie porwie.
F.G, suxx i do Simpsonów nawet się nie umywa. Specyficzny rodzaj humoru czerpiący z najgorszej strony The Simpsons - prosty, dosłowny... śmieszy, ale nie zostawia tego smaczku jak u Groeninga. Na temat American Dad szkoda słów - to już zupełnie inna działka, która nie bardzo mi leży
W Family Guy jest wiele nawiązań do różnych filmów i seriali, i dlatego go lubie
A w którym odcinku?
Wysłany: Nie Sie 14, 2005 12:53 am
W Stewie Griffin The Untold Story, czyli niecaly poltoragodziny film. Bardzo fajny jednak duzo chumoru zwiazane jest z sprawami USA o ktorych my wogole nie slyszymi i sporo tracimy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum