Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Sro Gru 03, 2008 11:04 pm
na youtube są setki takich zlepków.. nic ciekawego w tym nie znalazłem.
ale ciekaw jestem, co masz na myśli, pisząc 'film'.
możesz nam zobrazować swój pomysł? będziesz ręcznie rysował, klatka po klatce, czy może posłużysz się jakimś kreatorem animacji?
To jest animacja początkowa filmu . A kreator animacji od kolesia niedługo pożycze kiedyś nim robiłem różne ciekawe rzeczy . Nie podoba sie trudno chcaiłem tylko zaprezentować
Ja podobnie jak userzy powyżej też nie widzę nic nadzwyczajnego w tym zlepku, ale mimo to ciekaw jestem co zamierzasz przygotować na resztę filmu i jak chcesz to zaprezentować, tak więc chętnie go obejrzę.
Nic, Uznałem to za dziecinadę i mało prawdopodobne do zrealizowania, jak cie to interesuję to jest mój profil na youtube http://www.youtube.com/us...UB?feature=mhum , gdzie znajdziesz parę filmików mojego autorstwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum