Wysłany: Nie Lut 12, 2012 4:43 pm Fani pobili rekord!
Tak jest rekord Guinnessa został pobity!
To właśnie w trakcie oglądania Simpsonów pobito rekord w najdłuższym nieprzerwanym oglądaniu telewizji! Ale to jeszcze nie koniec zmagań! Dwójka uczestników walczy o wyśrubowanie rekordu oraz o główną nagrodę 10,500$!
Oto zdjęcie z momentu pobijania rekordu, jak widać świętowania jeszcze nie ma
Na pierwszym planie uczestniczka numer #1, a bliżej ekranu uczestnik numer #57.
AKTUALIZACJA
Oficjalnie zakończono bicie rekordu. Obecny rekord wynosi 86 godzin 37 minut i 2 sekundy!
Został on ustanowiony przez dwie osoby i obie dostaną 10,500$!
Ciekawe czy będą mieli siły, żeby obejrzeć jeszcze dzisiaj 499 odcinek Simpsonów
Interesuje mnie jedno i mam nadzieję, że ktoś się interesuje takimi rekordami. Jak wygląda sprawa załatwiania potrzeb fizjologicznych w czasie takiego seansu? Widziałem na simpsonowym profilu na FB, że ludzie o to pytają ale nikt jakoś nie potrafi odpowiedzieć Gdybym miał taką możliwość to sam spróbowałbym powalczyć o te 10,5 tyś $.
Śmiać mi się chcę jak widzę, że większość komentarzy pod zdjęciami na FB dotyczy tej Pani co wytrwała. Faktycznie jest trochę przerażająca.
Do newsa dodam, że uczestniczka #1 ma na imię Carin a #57 Jeremiah. Żeby nie było, że to jacyś więźniowie co nie mieli co zrobić z wolnym czasem
To co mnie jeszcze zastanawia to jak oni wytrzymali tyle czasu. Mam tu na myśli właśnie potrzeby fizjologiczne, jak pokonali senność. Z pożywieniem raczej nie było problemu, bo na fotkach widziałem, że ludzie mieli przy sobie jakieś butelki i torebki. Wiele osób nabija się, że Ci ludzie musieli być pod wpływem narkotyków.
Śmiech śmiechem ale na jednym zdjęciu widać jak Carin siedzi i na fotelu ma postawione pudełeczko wyglądające jak na tabletki. I tu pytanie. Czy to leki, które były jej potrzebne (choroba, te sprawy) czy właśnie jakieś wspomagacze.
Umieszczam linka do fotki może mimo wszystko ktoś rozpozna co tam może być:
https://www.facebook.com/...&type=1&theater
Przy okazji możemy zobaczyć, że na komfort uczestnicy nie mogli narzekać. Mieli do dyspozycji fotele, sofy. Full servis. A i tak jak widać na fotce, która podał _Pan_DA_ uczestnicy pod koniec woleli oglądać na stojąco.
A to, że full servis to wiadomo, FOX organizował im również obiady itp.
W sumie szkoda, że nie wyśrubowali rekordu, tylko FOX zaoferował nagrodę obu zawodnikom.
Pewnie niedługo zorganizują kolejne bicie rekordu, może oglądając Doktora House'a, bo to ostatni sezon.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum