Wiek: 26 Dołączył: 20 Sie 2005 Posty: 505 Skąd: tychy / kraków
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 1:15 pm
ja też mam Nasa, ale z chęcią przetestuję Der Simpsons
przy okazji chciałem zapytać..
mam ostatnio problem z firefoxem.. Od kilku dni nie mogę się zalogować w poczcie interia :/
pojawia się biały ekran i tyle. na animesub natomiast, mimo, że wpisuję prawidłowe hasło i login, pojawia się komunikat, że podane błędne hasło :/
wszystko inne działa
ciasteczka mam włączone.
w explorerze obie strony ładują się bez problemu..
ktoś wie, co mogło się stać?
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 3:40 pm
mi jednak nie przypadł do gustu
może dlatego, że całą windę mam czarną i ten interfejs nijak nie miał się do reszty mojej oprawy graficznej
ale ogólnie mało simpsonowy. już bardziej nazwałbym go "tłustoczwartkowym"
ja też mam Nasa, ale z chęcią przetestuję Der Simpsons
przy okazji chciałem zapytać..
mam ostatnio problem z firefoxem.. Od kilku dni nie mogę się zalogować w poczcie interia :/
pojawia się biały ekran i tyle. na animesub natomiast, mimo, że wpisuję prawidłowe hasło i login, pojawia się komunikat, że podane błędne hasło :/
wszystko inne działa
ciasteczka mam włączone.
w explorerze obie strony ładują się bez problemu..
ktoś wie, co mogło się stać?
Ja też mam pocztę na interi i mi się normalnie loguje a zmieniałeś coś w ustawieniach Firefoxa :
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 9:25 pm
właśnie chodzi o to, że nic nie zmieniałem. pewnego dnia te dwie strony przestały się logować
myślałem, że to przed Adblock Plus, ale nawet przy wyłączonym dodatku efekt jest identyczny
No to nie wiem a ustawiałeś domyślne ustawienia?? albo odinstalowałeś Firefoxa i zainstalowałeś ponownie : Adblock Plus nie blokuje poczty bo także go mam
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 10:12 pm
wiesz, nie jestem zwolennikiem metody "reset i się zobaczy"
a co do ustawień domyślnych to nie pomagają.
teraz nie miałem czasu, żeby się temu przyjrzeć - sesja
poszukam rozwiązania na dniach, ale jeśli ktoś ma jakiś pomysł, chętnie wysłucham
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum