[ Dodano: Nie Mar 12, 2006 9:31 pm ]
a moze by nowy dział na stronie otworzyc??
i by sie zebrało fotki figurek !
bym w ten sposób zobaczył figurki jakich nie mam
Zobacz czasami na reklamy Google ze strony głównej. Trafia się czasami strona z figurkami. Jest tego full i jeszcze trochę. Oglądałem też takie cuda na amerykańskim eBay. I jeszcze mi się przypomniało, że jest strona z zestawieniem wszystkich figurek. Zbieraj kasę bo trochę tego jest.
Znalazłem TUTAJ
Jest tam nawet lista do wydrukowania do zaznaczenia, które figurki masz
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw Mar 30, 2006 9:55 am
Właśnie wygrałem na Allegro fajne plecaczek w kształcie głowy Barta. Córeczka się ucieszy, tato oczywiście też
Clancy [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 11:29 am
Z gadzetami jest w naszym zabiedzonym kraju straszna lipa. Zeby cos zdobyc trzeba sie niezle naszukac. Zamawial ktos z zza Polski?
srj [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 07, 2006 9:10 pm
Clancy napisał/a:
Z gadzetami jest w naszym zabiedzonym kraju straszna lipa. Zeby cos zdobyc trzeba sie niezle naszukac. Zamawial ktos z zza Polski?
nie zamawialam,ale mam;]
zawieszke na drzwi z homerem i paczkiem do-nut disturb, taka plastikowa maskotke (cos jak na zdjeciu Demonologa,ino że Homera) jakies szkolne gadzety(gumka temperowka zeszyty;) moj ostatni nabytek- zasłony na okna!;], płyta "the yellow album"
reszta polska-posciel,recznik,breloczek,kubki,skarpetki,krawaty,koszulka i takie tam;]
futrzak [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 16, 2006 6:20 pm
ja mam tylko podkladke pod myszke ale w sumie to zbieram gadzety heinekna i moze dlatego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum