szkoda ze ukaze sie na tyle platform (nawet Amiga i Jaguar ) a nie na PeCeta ;
Na peceta też powinno to wyjść tyle że jak to zazwyczaj bywa pół roku później niż na konsole
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 1:02 pm
kurde mam nadzieje ze ta gra wyjdzie na peceta :/ Bo hit & run to była porażka.. w 3d.. a tu fajna grafika i w ogóle. No kur.. robi to przecież EA to raczej wyjdzie na kompa Miejmy nadzieje
Giera sie nie pojawi na PC,całe szczescie,bo gry platformowe nie nadaja sie na pc.Wbrew pozorm takie gry pochłaniają bardzo duzą ilość Fps,czego nawet wye....bany komp nie pociągnie żadnym "emulatorem ps2";]
Giera sie nie pojawi na PC,całe szczescie,bo gry platformowe nie nadaja sie na pc.Wbrew pozorm takie gry pochłaniają bardzo duzą ilość Fps,czego nawet wye....bany komp nie pociągnie żadnym "emulatorem ps2";]
Cóż za bezsensowny post. Po to się przenosi grę na PC aby nie trzeba było jej odpalać na emulatorze PS2. A taki "wye...bany komp" jak to nazwałeś potrafi puścić kilka takich platformówek naraz bez spadku FPS bo gra jest pod PC optymalizowana. Widzę więc, że jedyne co Ci się nie podoba w graniu w platformówki na PC to to, że byłyby wolne gdyby odpalało się je w emulatorze PS2 ale tak się nie robi więc Twój post nie ma sensu.
Wiek: 33 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 22 Skąd: Z?ocieniec
Wysłany: Nie Sie 05, 2007 12:51 pm
Na pegazusie nie widziałem żadnej gry o Simpsonach. Za to grałem kiedyś na automatach w gre o Simpsonach Fabuła zaczynała sie od tego jak Smiters porywa Maggie. Nawet ostatnio w nią grałem bo mam ją na Romie. Jak jest ktoś chętny to zamieszczę link do MAME32 i do tego romu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum