Wysłany: Nie Sty 25, 2009 2:03 pm
Powiem tak: Nie wyobrażam sobie Simpsonów w ludziej postaci. Uważam, że to by wyglądało okropnie . Zwłaszcza Homer, lub Bart (tfpiuuu!!)
Znalazłam takie coś, ale to w ogóle mi nie przypomina ludzkiego Homera:
Zwróćcie uwagę na to, że twarze są powklejane. Tutaj nie było zabawy z tym aby upodobnić danego aktora do postaci tylko perfidnie wykonano metodę kopiuj->wklej. Co do niektórych bohaterów zrobiono to bezcelowo. Np. Ewan McGregor jako Bart? Albo Reese Witherspoon wpasowana w Lisę... Nieee Ktoś tu odwalił kaszanę. Natomiast sam pomysł aby porobić postacie upodobniając aktorów wydaje mi się świetny Być może ktoś kiedyś zrobi coś podobnego w bardziej realny sposób i doczekamy się Simpsonów w rzeczywistości Warto dodać że teraz robią Smerfy więc może i na żółtków przyjdzie pora
Co do ostatniego zdjęcia to moim zdaniem jest czadowe Homer jako taki kozak z tatuażem "Marge" bombarduje wszystko
Sorki że dopiero teraz piszę co sam o tym sądzę ale wcześniej jak wstawiałem zdjęcia to nie miałem za bardzo czasu.
Jeszcze coś.
Jakby ktoś miał trochę wolnego czasu i chęci to niech zrobi temat o fan-fiction z rysunkami Simpsonów. Deviantart aż pęka od ilości przeróbek i jest naprawdę sporo perełek. Mi na chwilę obecną doba i mała liczba jej godzin nie pozwala aby się za to wziąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum