IMO Marge wygląda strasznie (a raczej idealnie - resztki dawnego piękna zniszczone przez życie gospodyni domowej); Bart dziwnie; Lisa + Maggie - ujdzie; Homer - równie dobrze co Marge.
Dla mnie Lisa (uwaga Rybaka jak najbardziej słuszna) i Marge zupełnie nieudane. Bart mógłby mieć dłuższe włosy, Maggie jak Maggie - po prostu niemowlak - może być, Homer zdecydowanie najlepiej. Dodam, że Burns fatalnie, Smithers bardzo średnio, Millhouse średnio, Ralph zbyt inteligentnie, bliźniaczki super, ludzie mijani przez Barta słabo (tylko Murphy OK). To se pooceniałem.
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 8:50 pm
Pełne rozczarowanie, tego serialu chyba nie da się nagrać w wersji aktorskiej Homer może i wypada najlepiej, ale to cięn Homera animowanego ( zauważyliście jakim samochodem jeżdzi - to łada ). Reszta postaci to zupełna porażka, nawet Megi choć to tylko niemowlak jakas taka dziwna. SłABE
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 9:16 pm
Może drzwi od strony kierowcy sie nie otwieraja, co znajac Homera jest całkiem prawdopodobne. Tylko, że Homer wysiada z lewej strony bo prowadził, za to Marge siedzi za kierownicą po prawej stronie, a w serialu siedzi normalnie czyli po lewej
Ostatnio zmieniony przez air chris Sob Mar 18, 2006 10:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 40 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1058 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Sob Mar 18, 2006 10:19 pm
Na wyspach, jakich? O ile rozumiem w Angli nakręcili tę czołówkę, bo akcja amimowanych Simpsonów dzieje się w Stanach, a tam jeżdżą jak my. Na filmie wyrażnie widać, że Homer siedzi w ładzie po lewej, a Marge w volvo po prawej
Wysłany: Pon Kwi 03, 2006 11:15 am
air chris w pelni sie z Toba zgadzam mnie tez tak za bardzo nie podeszli Ci aktorzy duzo kreskowek fajnie zrobili na filmy np the flinstonow, sok z zuka, a the simpsons nie nadaje sie na to ani troche
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum