Wysłany: Nie Sty 14, 2007 3:20 pm Gdybyś miał możliwość zwiedzienia Springfield :)
Gdybyś mógł zwiedzić Springfield to jakie 3 miejsca , zwiedził byś najpierw ??
Ja bym zrobił tak:
= Dom the Simpsons - chyba nie musze wyjaśniać
= Bar Moe - Zobaczył bym jak Barney'a pije piwsko i całą gromadkę innych
odwiedzających
= Dom Barney'a - Dlaczego ?? Odpowiedź jest prosta . Lubię tą postać A jego dom to
typowa speluna ale i tak chętnie zobaczył bym jego mieszkanie .
Później poszedł bym do sklepu z komiksami i tak dalej......
Gdybym ja miał możliwość zwiedzenia Springfield to pierwsze miejsce jakie chciałbym zobaczyć to pomnik Jebediacha Springfield - załotyciela tego wspaniałego miasta. Następnie wybrałbym się zobaczyć bajecze widoki z góry Murderhorn. Na koniec takiej wspaniałej wycieczki, wybrałbym się do domu Flandersów aby uścisnąć dłoń Ned. Przy okazji do domu Simpsonów przywitać się z rodzinką
Wysłany: Sro Sty 17, 2007 8:23 pm
Oczywiscie ze Tawerna u Moe !
Tymbardziej ze sam lubie przesiadywac w tego typu barach ; )
No dom rodzinny to podstawa, więc pierwsze kroki skierował bym do Homera, potem do baru na piwko, a potem chyba do Apu na zakupy albo do Flendersa w odwiedziny.
MuR13L [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 1:02 pm
Ja chyba tak samo jak inni Najpierw dom rodzinki Simpsonów. Następnie skoczyłbym do Moe przekonać się jak smakuje piwo Duff a później do elektrowni "popracować" z Homerem
Buczek96 [Usunięty]
Wysłany: Nie Sty 21, 2007 9:03 pm
Knajpa Moe a pozniej to juz pewnie nie był bym w stanie więcej zobaczyc
Sonic [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 2:02 pm
Ja bym chyba poszła do domu Simpsonów *oczywiste*, no i do szkoły Lisy... *hehehehe*
Ja bym odwiedził... Dom Simpsonów - czego nie muszę chyba uzasadniać Potem Dom Nelsona (jestem ciekaw co ten łobuziak w nim wyczynia, co trzyma i w ogóle...), potem sklep Apu, knajpę Moe'a... i chyba jeszcze szkołę Barta i Lisy
Wysłany: Czw Mar 22, 2007 4:41 pm
hmm, ja bym najpierw chciał zobaczyć dom Simpsonów, potem odwiedziłbym elektrownię i zobaczył pana Burnsa , a potem zrelaksowałbym się przy piwku (a raczej kilku) z Homerem i spółką u Moe:D - też jak MuR13L chętnie bym spróbował smaku piwka Duff
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum