Wysłany: Sro Gru 14, 2011 10:28 pm Gdzie można kupić komiks?
Witajcie!
od niedawna oglądam ten serial i mam takie pytanie , gdzie mogę kupić komiks Simpsonów (najlepiej w jakim sklepie internetowym)? Byle po angielsku a nie po polsku.
Raczej powinieneś znaleść coś z angielskich wydań na ebayu. W sumie nie interesuje mnie.
Po polsku nikt nie wydaje tych komiksów, dlatego powstała na forum grupa tłumaczaca.
_________________ Obejrzane seriale (sezony):
The Simpsons: TUS, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, The Movie, 19, 20, 21, 22, 23... Futurama: 1, 2, 3, 4, 5, Movies, 6, 7.
Metalocalypse: 1, 2... My Little Pony: Friendship Is Magic: 1, 2...
Na Allegro czasami pojawiają się "perełki", wydania limitowana z US, czy jedne z serii mniejszych nakładów. Ale kosztują...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum