Niekoniecznie zawsze mamy do czynienia z tą samą osobą, bo w 11x17 ("Bart to the Future") w ogóle niepostarzony dostarcza 'telegram' Bartowi i Ralphowi). No, ale może to był np. syn tamtego który pojawia się zazwyczaj?
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 7:05 pm
Gerdini napisał/a:
Niekoniecznie zawsze mamy do czynienia z tą samą osobą, bo w 11x17 ("Bart to the Future") w ogóle niepostarzony dostarcza 'telegram' Bartowi i Ralphowi). No, ale może to był np. syn tamtego który pojawia się zazwyczaj?
On jest po prostu uosobieniem, stereotypu pracującego nastolatka i dlatego go nie zmieniają niezależnie od odcinka (nawet jeśli jest w przyszłości).
dla mnie to taki typ postaci przeszkadzającej w oglądaniu serialu. nie lubię gdy się pojawia na ekranie i już, głównie ze względu na jego frajerstwo, taki typowy studencik zza mcdonaldowej kasy.
2/10
ciota z niego ale go lubie bo widze w nim siebie. też jako nastolatek musiałem sie często podejmować różnych niezbyt ciekawych i ciężkich zajęć. aczkolwiek ten gościu jest bardziej uniwersalny ode mnie. to taka Irena Kwiatkowska w męskiej skórze.
BTW: Irena Kwiatkowska nie żyje. Miała 98 lat
_________________ http://bukomiks.blogspot.com/ - serdecznie zapraszam na mojego bloga z komiksami
aporpos: PRZEKLINANIE JEST FAJNE!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum