Znany też jako Puberty Boy, Pimple-Faced Kid czy Geeky-Voiced Teenager. Jest to idealny przykład dojrzewania u chłopców - pryszcze, mutacja i desperackie poszukiwanie pieniędzy. Taki człowiek często myśli z pomocą nadzorcy czy szefa. Nigdy samemu. Często pracuje jako kasjer w kinie czy kelner w Krusty Burgers. I dosyć często martwi się o bal maturalny (Prom... chyba).
Nie mają żadnych danych osobistych, aczkolwiek wiadomo że Lunchlady Dorris jest matką jednego z nich.
Squeaky Voiced Teen.jpg
Plik ściągnięto 2292 raz(y) 32.75 KB
emsie [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 12:36 am
hehe Świetny koleś:D:D nieudacznik, ofiara i lamus :D przyznam, że mógł by częściej pojawiać sie w odcinkach :Dpzdr :D
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 11:10 am
W sumie nie wiadomo, czy to ten sam koleś, bo czasami wygląda nieco inaczej. Głos jednak zawsze ten sam .
Wysłany: Sob Kwi 29, 2006 11:11 am
Tak, pracował tam jako "Tata" by wpaść w oko "Mamie". I nie wiem jak mu się to udało.
Ja oceniam postać na 8. Często jest zbyt brutalną polewką z chłopców w tym wieku... ALe nie można zaprzeczyć, część dialogów w której bierze udział jest genialne.
Fajna postać
I nie rozumiem o co Wam chodzi że niby pojawia się za rzadko, bo jak dla mnie to pojawia się bardzo często Czasem aż zastanawiam się skąd go aż tyle w tym serialu
No ale bądź co bądź każde jego pojawienie się wywołuje u mnie salwę śmiechu!
Ten jego głos, gamoniowatość, wiecznie to samo spojrzenie A to że w każdym odcinku pracuje jako kto inny też jest fajne, bo dodaje kolorytu tej postaci Trochę mi ten gościu przypomina pod tym względem Ol' Gila oraz Czerwonego z "Krowy i Kurczaka" (tego szatana z gołym tyłkiem, co go Jarosław Boberek dubbinguje, wiecznie próbuje czynić zło, ale mu to nie wychodzi bo jest nieudacznikiem - i za każdym razem występuje w innej roli, pracuje w innym zawodzie, itp )
No ja tą postać oceniam na 9/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum