Mam to i w sumie żałuję. Zobaczyłem w jakimś czasopiśmie reklamę tej gry. Oczywiście głupio zrobiłem i zapłaciłem ok. 10 zł. Grafika jest bardzo ładna jak na gry java ale to jeden z niewielu plusów tej gry. Najważniejszą wadą jest to, że jest bardzo krótka i łatwa. Jeśli przejdzie się już raz tą grę to później nie chce się do niej wracać. Jest strasznie liniowa. Nie można poruszać się po planszy jak się chce. Ma się tylko mały obszar do "zwiedzenia".
Niestety jest jeszcze więcej wad ale nie chce mi się wypisywać bo dopiero wróciłem ze szkoły Może później coś jeszcze dopiszę.
Jak ktoś chce to moge dodać...te gry na komy za darmo..tylko niewiem gdzie myśle ze w tym dziale...:) Według mnie nieopyla sie płacić za gry najlepiej jest je pobrać z for za darmo ale trzeba posiadać kabel usb do naszego faona...:)...niewiem czy można na tej stronie reklamowac inne fora więc nnie daje linku do super strony z darmowymi grami java
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 2:21 pm
Oglądając ten filmik zachciało mi się zassać Co prawda w gierki na komórce nie gra się aż tak nałogowo jak w te na PC, ale w szkole na 20 minutowej przerwie będzie można sobie poprztykać
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 10:34 am
Szkoda, że nie działa w rozdzielczości 128x128 A z gier na komę jest jeszcze The Simpsons Castaway. Możesz też zagrać w gierki z NES i GBC o Simpsonach dzięki emulatorze na komę. A jak masz Symbiana, to dodatkowo na GBA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum